Downloads

Teamspeak 3.0.1

Chatten tijdens het online games spelen met vrienden of team-genoten? Hiermee kan het.

TeamSpeak

Met deze chat software kun je tijdens het gamen overleg plegen over de strategie, welke kant je op gaat, etc. TeamSpeak is gemaakt door een bedrijf met meer dan 7 jaar ervaring in de VoIP markt (voice over IP). Zij hebben een krachtige en schaalbare oplossing gemaakt waarmee je via de computer / mobiel kunt communiceren zoals jij dit wenst. Zowel nieuwe gebruikers als bestaande gebruikers zullen genieten van de nieuwe ervaring die de nieuwste versie 3 gaat bieden. Mede door de vele mogelijkheden en handige functionaliteiten is dit een onmisbare chat tool. Het bijzondere is ook dat Team Speak ook beschikbaar is voor voor iOS en Android en dus op jouw smartphone gebruikt kan worden. Concurrentie ook voor Watzup / Whatsapp / Watsapp dus. Maar deze chatter is momenteel vooral populair bij gamers. Deze software niet verwarren met TeamViewer / Team Viewer want dat is software voor het bedienen van een remote computer, geen messenger / chat oplossing dus.

Promo Video

Hieronder een Youtube promotie video van Teamspeak versie 3. Via deze video krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, pluspunten en toepassingen van deze gratis software.
TeamSpeak is freeware en om die reden geheel gratis te downloaden en te gebruiken. De link hieronder verwijst je naar een keuze pagina waar je kunt kiezen voor een windows client of server versie, 32 of 64 bits. Hier kun je ook kiezen voor de Linux / Apple Mac OS X / iPhone of Android versie. De meest recente versie is 3.0.1 van Augustus 2011.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 3MB
Datum dinsdag 30 augustus 2011 - 19:45:50
Downloads 8257
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden