Download tools [ Software ter ondersteuning van het downloaden zoals download managers, snelheid speed verhogers en meer. ]

Fresh Download 8.20
Schrijver Fresh devices
Beschrijving Zoek jij een download manager voor windows? Misschien omdat je sneller wilt downloaden of downloads die worden afgebroken automatisch wil laten hervatten?

Fresh Download

Fresh Download versie 8.20 is een gratis download manager voor Windows en deze is hier te downloaden. Fresh Devices, de maker van Fresh Download, heeft ook andere handige tools gemaakt zoals Fresh Diagnose en Fresh UI. Ook allemaal freeware software.

Downloadmanager

Waarom heb je een downloadmanager nodig? Vaak is de reden om sneller te kunnen downloaden. Een andere reden kan zijn dat een afgebroken download weer automatisch wordt hervat en je niet opnieuw hoeft te beginnen.

Fresh Download is zo'n download-manager voor Windows gebruikers. Fresh maakt meerdere connecties / verbindingen met een download / het te downloaden bestand. Door de multiple connections is het mogelijk (is niet altijd het geval) dat het downloaden sneller gaat waardoor de download eerder klaar is.

In de laatste en nieuwste versie ook integratie met Firefox 3.x browser mogelijk.

Zie ook andere freeware van dezelfde maker Fresh Devices:
1> het programma Fresh Diagnose
2> het programma Fresh UI
3> het programma Fresh Download
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,91 MB
Datum zondag 22 februari 2009 - 16:16:57
Downloads 7347
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd