Media Players [ Afspelen van geluid en video zoals MP3, AVI, Divx Freeware en meer. iTunes, VLC Player, Mediamonkey, Quicktime, GOM Player en meer ]

Media Player Classic 6.4.9.1
Beschrijving Wil je een eenvoudige en lichte videospeler op jouw PC? Eentje die gratis is maar wel bijna alles kan afspelen?

Media Player Classic

Media Player Classic 6.4.9.1 is een gratis mediaspeler. Deze mediaspeler heeft het uiterlijk en de werking van de oude Microsoft Windows Media Player versie 6.4. Het is een lichte media speler zonder moeilijke en ingewikkelde toestanden. Maar toch heeft Media Player Classic veel opties / mogelijkheden en instellingen voor het afspelen van beeld en geluid. Media Player Classic maakt ook gebruik van de Directshow-architectuur. Dus door het installeren van ffdshow kun je heel veel audioformaten en videoformaten afspelen.

Lichte media speler

Dus zoek je een gratis, eenvoudige en lichte player om geluid en video af te spelen? Dan is Media Player Classic iets voor jou. Download deze media speler via deze site. Er is een versie ook voor oude Windows gebruikers, Windows 98 bijvoorbeeld. Echter deze download betreft de Windows 2000 en hoger versie, dus ook voor Windows XP en Vista.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,9 MB
Datum dinsdag 07 oktober 2008 - 08:20:05
Downloads 6573
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd