Media Players [ Afspelen van geluid en video zoals MP3, AVI, Divx Freeware en meer. iTunes, VLC Player, Mediamonkey, Quicktime, GOM Player en meer ]

FFDshow tryouts Beta 6
Beschrijving Op zoek naar een DirectShow Codec en een Video Codec voor jouw Windows computer? Of is deze Codec nodig voor andere programma's? Dan kun je hier de laatste versie downloaden.

FFDShow

De software FFDshow Tryouts is een DirectShow en een Video Codec voor Windows systemen. Dankzij deze codec kun je vele diverse audio en video formaten afspelen met de diverse bekende spelers. Denk wat betreft de formaten die de FFDshow Codec ondesteund aan onder andere Xvid, DivX en H.264.

FFDshow versus Codecs

Eigenlijk moet je voor elk audioformaat of videoformaat een geschikte Codec installeren op jouw PC. Vanwege de vele downloads via nieuwsgroepen, Torrents, gNutela, etc. komen er vele verschillende formaten op jouw computer te staan. Zodoende blijf je zoeken naar de juiste codec en dit kan veel tijd vergen. Maar dankzij FFDshow heb je in één keer een hele lading codecs voor de meest gebruikte formaten.

FFDshow tryouts

Ja eigenlijk is FFDshow tryouts een vervolg op het originele FFDshow. Dit komt omdat FFDshow eigenlijk stil is komen te liggen qua ontwikkeling. Nu hebben andere ontwikkelaars het project weer opgepakt en er een iets andere naam aan gegeven, namelijk FFDshow tryouts. Daar komt bij dat deze software eigenlijk altijd in de Beta fase zit... dus je hoeft niet te wachten op een final release of stable version... die zal er niet snel komen :)

Nieuwste versie

De Beta 6 versie van FFDshow bevat ook ondersteuning voor E-AC3, DTS-HD, Dolby TrueHD en MLP decoding. Ook bevat deze versie een nieuwe deinterlacer met de naam Yadif. En de nieuwste versie heeft verbeterd geluid en speelt H.264 videos beter af.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 3,63 MB
Datum donderdag 02 april 2009 - 22:41:26
Downloads 6620
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd