DVD en CD Software [ gratis programma's voor CD en DVD, waaronder brand en emulatie software en anti beveiliging ]

BurnAware 1.2.9 Free Edition
Beschrijving BurnAware 1.2.9 Free Edition is een gratis programma waarmee je verschillende dingen kan branden zoals normale DVD's, maar ook HD dvd's en Blue ray. BurnAware 1.2.9 is gebruikersvriendelijk en kan dus op een zeer eenvoudige manier worden gebruikt.

Momenteel wordt door de maker de versie BurnAware 1.2.9 Free Edition niet meer aangeboden. Het is dus nog slechts op enkele websites te vinden. Wel zijn er andere versies te vinden van BurnAware, maar die zijn niet gratis.

Wat deze gratis versie van deze brandoplossing onderscheidt van zijn concurrenten, is de grote snelheid waarmee hij uw gegevens op uw optische schijven brandt.

In plaats van de ingewikkelde interfaces die brandprogramma’s vaak plagen, ziet BurnAware Free eruit alsof het vanuit de doos kan worden gebruikt. Het programma reageert snel op uw commando’s en is in staat om in enkele muiskliken images, dataschijven, multisessieschijven en muziekcd’s op lege cd’s en dvd’s te branden.

Wil je liever de meer recente versie met minder mogelijkheden BurnAware Free gratis downloaden? Dat kan, de meest recente versie is ook hier te vinden, burnaware gratis downloaden.

Hieronder dus niet de nieuwste versie, maar de gratis versie die nog veel meer mogelijkheden had, BurnAware 1.2.9 de Free Edition.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 4,58 MB
Datum donderdag 12 juni 2008 - 23:27:32
Downloads 7901
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd