DVD en CD Software [ gratis programma's voor CD en DVD, waaronder brand en emulatie software en anti beveiliging ]

BurnAware Free 4.1.1
Beschrijving Op zoek naar een gratis CD, DVD, Blu-ray brander?

BurnAware

burnaware freeDe freeware schijf brand software BurnAware Free is een gratis programma waarmee je verschillende media kunt branden zoals normale DVD's, maar ook HD dvd's, CD en Blu ray. BurnAware 4.1 Free is gebruikersvriendelijk en kan dus op een zeer eenvoudige manier worden gebruikt voor het maken van een backup, een data schijf maken, audio CD branden, video schijfen of voor het branden van images. Wat deze brandoplossing Burn-Aware onderscheidt van zijn concurrenten, is de grote snelheid waarmee hij uw gegevens op uw optische schijven brandt.

In plaats van de complexe en ingewikkelde interfaces die brandprogramma’s vaak hebben is het bij BurnAware Free een stuk eenvoudiger allemaal. Het programma reageert snel op uw commando’s en is in staat om in enkele muiskliken images, dataschijven, multisessieschijven en muziekcd’s op lege cd’s en dvd’s te branden.

Gratis of betaald

Deze Free-versie van BurnAware is Freeware en dus gratis, maar deze versie kan geen zelfstartende schijfjes branden en hiermee kun je ook geen schijfjes kopiëren (ISO). De Home-versie van BurnAware kan voorgenoemde wel maar deze versie is niet gratis en kost ongeveer dertig dollar. (andere optie: download de oudere versie 129, zie hieronder)

BurnAware 1.2.9 Free Edition

Momenteel wordt door de maker de versie BurnAware 1.2.9 Free Edition niet meer aangeboden. Deze versie was echter nog wel zeer uitgebreid en bevatte bijna alle mogelijkheden. Wel zijn er andere complete versies te vinden van BurnAware, maar die zijn niet gratis. Op deze site eventueel dus nog de oude versie van BurnAware. Download BurnAware 1.2.9 (de oudere versie dus).

4.1.1 toegevoegd Catalaanse vertaling / ISO Level Romeo, probleem opgelost met lanceren Copy Disc tool / bij lezen schijf tijdens kopieren / bij het verwijderen van bestand tijd details. 4.1 voegt de functie toe waarmee je bestaande data kunt aanpassen op een DVD-RW / +RW / BD-RE schijf. Nieuwe methode toegevoegd voor data detectie van DVD-RW/+RW disks. Diverse problemen / bugs opgelost. In BurnAware 4.0 kun je nu een Audio cd naar een image bestand kopieren en je kunt direct of on-the-fly kopieren. En de software is stabieler gemaakt. Versie 3.5 bevat nog meer vertalingen, en heeft iets minder bugs. Versie 3.4 bevat een geupdate audio bibliotheek en geupdate shell SDK, meer vertalingen en een paar kleine verbeteringen aan het uiterlijk van de tool. In Burn Aware versie 3.3.1 een geUpdate Licensie overeenkomst en meer vertalingen, en een bug opgelost bij burn image. Versie 3.3 bevat nu een voortgang indicator, optie om burn awara aan AutoPlay menu toe te voegen, meer disk image details zoals aantal bestanden / disk label / bestandssysteem, en meer. Nieuwe disk kopieer techniek toegevoegd in versie 3.2. En in 3.2 optie om multisessie voor DVD-RW/+RW uit of aan te zetten, probleem opgelost met kopieeren DVD Video. In 3.1.6 de mogelijkheid om tracks te schuiven via drag en drop in een audio CD compilatie en diverse bugs opgelost. 3.1.5 heeft nu een data verificatie optie na branden ISO bestand, brand en controle proces verbeterd en een bug gefixed. In 3.14 diverse aanpassingen waaronder het vervangen van DVD -RW/+RW multisessie met een Autoerase optie. Free versie 3.1.3 bevat nog wat extra vertalingen, mogelijkheid de disk label te blijven onthouden en wat Blu Ray gerelateerde bug fixes. 3.1.2 bevat onderstening voor nieuwe formaten, de M4A en AAC audio bestandsformaten. En ook kun je sessies importeren van multi sessie schijven. In 3.1.1 kun je de temp directory opgeven voor de Copy Disc module, activeer/deactiveer Unicode voor CD-Tekst, nieuwe methode om schrijf snelheid vast te stellen. Versie 3.1 bevat een VIDEO_TS toevoeg knop om snel een DVD video layout te maken, optie om een vorige versie te downloaden en bevat een bugfix in relatie tot de detectie van een lege DVD+RW schijf. In 3.0.7 is een Ukrainian translation toegevoegd en een bug opgelost bij het kopieeren van een Audio CD.
3.0.6 biedt ons italiaans en 2 bugfixes. In 3.0.5 ook een duitse vertaling, de DVD padding optie weer mogelijk, verbeterde DVD-Video compatibiliteit bij standaard DVD spelers en de OPC optie staat nu standaard aan. 3.04 biedt weer de "Write method" optie waardoor je schrijf methode kunt kiezen waarbij DAO de standaard methode is. Verder wat bug fixes. Versie 3.0.3 voegt de mogelijkheid toe om ook bestanden aan de DVD-Video compilatie toe te voegen naar de VIDEO_TS map en er is een verify optie bij de DVD-Video compilatie toegevoegd. In 3.0.2 ISRC en EAN codes, meer talen, bug fix en nieuwe optie om een pauze in te lassen in de frames. Versie 3.0.1 voegde een meertalige gebruikers interface toe, heeft nieuwe schrijf / brand methodes voor Audio CD compilaties (DAO, DAO/96, TAO) en heeft een Finalize optie voor MP3 en ISO compilaties.

Hoef je niet alle opties uit de oude versie (129) en vind je de nieuwste versie prima geschikt!? Download dan hieronder de nieuwste versie, dit is Burn-Aware versie 4.1.1 van begin november 2011.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 6,87 MB
Datum woensdag 09 november 2011 - 16:46:10
Downloads 8513
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd