Downloads

Mozilla Firefox 8

Een zeer betrouwbare, uitbreidbare en populaire browser / internet verkenner.

Firefox 8

De laatste tijd is het heel het hard gegaan, eigenlijk zijn we in 2011 van versie 4.0 naar Firefox versie 8.0 gegaan. En versie 9 is al als beta te verkrijgen. Zit je nu nog op versie 6.xx dan kun je versie 7 overslaan en direct naar versie 8 gaan. Zit je nog op Firefox 3 dan is het echt tijd om te gaan upgraden. Deze browser wordt al veel als internetbrowser dagelijks gebruikt door een grote groep gebruikers. De meest recente versie van deze browser is nu versie 8.0 en versie 9 is alweer in ontwikkeling. Wil je liever een oudere versie? Dat kan ook nog steeds... Download firefox 3.6 dan via een andere pagina op deze website (betreft versie 3.6.20). Maar waarom zou je niet de nieuwste versie van deze webbrowser downloaden? Nou misschien omdat nog niet alle plugins / addons geschikt zijn gemaakt voor versie 8. Echter wanneer je bijna geen addons gebruikt en je hiermee dus geen problemen verwacht dan is het verder veilig om Firefox 8.0 te downloaden. Onderstaande download betreft de Firefox8 versie voor Windows in het Nederlands. Tijdelijk zal ook nog de 3.6 serie blijven bestaan maar het is de bedoeling dat deze 8.0 de versies 4, versie 5 / 6 en 7 zal vervangen. (versie is 4.0.1 uitgebracht op 29 april 2011) De huidige nieuwste versie is uitgebracht op 7 november 2011 en staat klaar om te worden gedownload en te worden geinstalleerd.

firefox addons

Een van de voordelen van Firefox is de mogelijkheid om de browser uit te breiden en nieuwe functies toe te voegen. Nieuwe functies kun je toevoegen via zogenaamde Addons. Het woord zegt het al, add-on = er aan toevoegen. De keuze voor Add-ons is enorm en dit is dan wel weer een nadeel. Als je er teveel installeert dan zal Firefox een stuk trager worden en mogelijk ook instabiel. Daarbij is het belangrijk dat je er op let dat zo'n plugin wel compatible is met de versie van jouw browser.

firefox nederlands

Hieronder kun je Firefox in het Nederlands downloaden, versie 8 geschikt voor alle recente windows versies vanaf Windows 2000 tm Windows 7. Veel plezier met deze leuke internetbrowser.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 6MB
Datum zondag 13 november 2011 - 13:49:01
Downloads 9061
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden