Downloads

Mozilla Thunderbird 9.0

Op zoek naar een uitgebreid gratis e-mail programma? Thunderbird

Thunderbird

De e-mail software Mozilla Thunderbird is een crossplatform en opensource e-mail client en newsgroup-client. Met Mozilla Thunderbird kun je meerdere e-mail-accounts beheren en ook meerdere newsaccounts. Daarnaast bevat Thunder-bird een junkmailfilter, spellingcontrole en is het uiterlijk van deze software aan te passen met behulp van zogenaamde themes. Ook kun je extra functionaliteit toevoegen met behulp van zogenaamde extensions. Thunderbird is dus een prima freeware alternatief voor bijvoorbeeld Outlook. Maar ook gebruikers van Gmail / Hotmail kunnen met deze e-mail software aan de slag.

Nederlandse Mozilla Thunderbird

Het gaat bij deze download om de Nederlandse versie van Mozilla Thunderbird voor Windows. Deze freeware email software is al sinds versie 1.5 in het nederlands beschikbaar. Deze software is verder ook nog beschikbaar in meer dan 20 andere talen zoals afrikaans, Chinees, Deens, Engels, Frans, etc. Hieronder download je de versie voor Nederlanders, dus geen Chinees :)

Gmail thunderbird

Ja de mail van Gmail kun je met Thunderbird lezen en beheren. Dit kan omdat Gmail ook een zogenaamde POP toegang biedt, vergelijkbaar met de e-mail service van jouw internet provider. In het kort zijn de stappen als volgt; 1> selecteer Accountinstellingen in het menu Extra, 2> selecteer E-mailaccount en voer jouw volledige naam in en bij het volledige e-mailadres vul je in gebruikersnaam@gmail.com, 3> selecteer voor inkomende e-mail POP als server en type pop.gmail.com in het veld "Inkomende server". Zo eenvoudig is het. Maar naast Gmail kun je dankzij de WebMail-extensie van Thunderbird ook e-mail ophalen van bijvoorbeeld Hotmail, Yahoo en Lycos.

Sterke punten Thunderbird

- Organiseer overzichtelijk jouw email en belangrijke informatie - Beveilig jouw mail, Phishing beveiliging en Privacy bewaking - Vele add-ons, kies uit honderden nuttige add-ons om Thunderbird naar uw hand te zetten - Je kunt berichten 'taggen' met woorden zoals 'to do' en 'afgewerkt' of zelfs uw eigen tags

Mail Filter in Thunderbird

Net als in Outlook en Outlook express kun je ook in Thunderbird gewoon email filters aanmaken. Dit houdt in dat je regels kunt opstellen voor bepaalde e-mailberichten. Verplaats bijvoorbeeld alle berichten met de tekst #SPAM# naar het mapje /Spam. Of zet alle berichten van een bepaalde persoon in een folder. Heel handig. Onderstaande video laat zien hoe je dit kunt instellen. Maar onderstaande video is ook zinvol om een kleine impressie te krijgen van Mozilla Thunderbird qua layout / werking. Helaas is de demo wel op een Apple gemaakt.
Op zoek naar een bijpassende browser? Ga voor de nieuwste Firefox versie naar de volgende pagina: Download firefox

Download hieronder de meest recente en Nederlandse Thunderbird 9.0 (december 2011).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 19MB
Datum donderdag 22 december 2011 - 15:48:37
Downloads 7825
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden