Downloads

HandBrake 0.9.4

Ben je op zoek naar software voor het omzetten van DVD of ander video materiaal naar video voor mobiele apparaten zoals de iPhone of de iPod?

Handbrake

HandBrake is een open-source, multi platform / multi Operating System, multithreaded video transcoder / converteer tool die beschikbaar is voor zowel MacOS X, Linux en Windows systemen. Het meeste wordt HandBrake gebruikt om DVD schijven en bekende video formaten te converteren in formaten die bijvoorbeeld geschikt zijn voor gebruik op de iPhone of de iPod, op PSP, de PlayStation 3 of op de Xbox.

Ondersteunde Bron formaten

Handbrake kan werken met iedere DVD bron zoals de VIDEO_TS map, een DVD image of een echte DVD schijf waarbij zelfs bepaalde beveiligingen omzeild kunnen worden (dit kan met behulp van plugins).

Formaten voor output

Kan bestanden uit brengen in MP4 en MKV formaat. Maakt Video in de formaten MPEG-4, H.264, of Theora (1 of 2 passes of constante quantizer / rate encoding). Qua Audio maakt het AAC, MP3, Vorbis of AC-3 en DTS. Download dit handige video conversie programma, dat ook uitgeroepen is door CNET als één van de meest populaire gratis freeware programma's (betreft de Windows XP / Vista / Windows 7 versie).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 977kB
Datum woensdag 25 november 2009 - 23:14:28
Downloads 6301
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden