Downloads

Aangifteprogramma Belastingen 2010

Hulp nodig bij de aangifte belastingen over 2010? Met dit programma is het iets eenvoudiger.

Belastingdienst Aangifteprogramma 2010

Het aangifteprogramma voor de belastingen van 2010 is gratis, het is Nederlands, het is lokale software en het is handig! Dus dit programma van de belastingdienst kan op deze site genoemd worden want het voldoet aan de eisen, het is freeware. Met deze aangifte tool die door de belastingdienst zelf wordt aangeboden, kun je op jouw computer (zowel Windows PC, Apple Mac als ook op een Linux computer) jouw belastingen voor 2010 berekenen en digitaal doorgeven. Let op; onderstaande download is alleen voor Windows gebruikers. De Mac / Linux gebruikers moeten even naar de site van de belasting-dienst.

Aangifte software

Dit programma voor de aangifte van 2010 zal door meer dan 9 miljoen mensen worden gedownload. Zij zijn met deze software in staat om hun aangifte inkomstenbelasting en premie voor volksverzekeringen digitaal in te dienen bij de belastingdienst. Belasting betalen is niet leuk, maar het moet helaas. En met het programma kun je toch zoeken naar de meest gunstige aangifte door goed gebruik te maken van aftrekposten. Met deze aangifte software kun je diverse scenarios uitproberen voordat je de aangifte verzend. Het programma installeer je lokaal op jouw PC en tijdens het gebruik is er geen contact met de website van de belastingen. Zodoende kun je gewoon situaties invullen die onjuist zijn bijvoorbeeld, zolang je de aangifte maar niet echt gaat verzenden. Ook handig, je kunt alles tussentijds opslaan zodat je later weer verder kunt met het aangeven van het inkomen.

Digid

Let op, om de aangifte echt digitaal te kunnen verzenden heb je wel Digid nodig. En doe je gezamenlijk aangifte (dus samen met jouw partner bijvoorbeeld) dan moeten jullie beiden een Digid inlogcode hebben. Heb je geen Digid maar wil je gewoon hulp bij het invullen of berekenen van de belastingen? Dan kun je dit programma ook gewoon downloaden en gebruiken... alleen kun je de aangifte dan niet afronden / verzenden.

Belastingdienst download

Via onderstaande link kun je de windows versie direct van de Download Pagina van de belastingdienst downloaden. Heb je een niet windows versie nodig (dus Apple versie of Linux versie) dan moet je even naar de site van de belastingdienst 2010. Het downloaden van de software hieronder is geheel veilig omdat je dit doet vanaf de website van de belastingdienst website zelf.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 2MB
Datum maandag 03 januari 2011 - 11:39:56
Downloads 8517
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden