Downloads

Slimbrowser 7.0

Auteur Flashpeak
Er zijn vele diverse browsers al op de markt zoals Chrome, Explorer, Safari en Firefox. En toch zijn er browsers met eigen voordelen, zoals deze internetbrowser.

Slimbrowser

De freeware software SlimBrowser is een snelle en veilige web browser voor Windows helemaal volgepakt met mogelijkheden. Het start snel op en pagina's openen ook super snel. Het doel van deze webbrowser is om jou zonder zorgen te laten internetten waarbij jouw gegevens veilig zijn en jouw privacy wordt beschermd. Slim-browser bevat een ingebouwde download manager die de downloads met factor 12 kan versnellen. Ook kun je de history van deze downloads bijhouden. Een intelligente form invuller zorgt dat je snel formulieren kunt invullen. Ook bevat het een spelling checker, een Ad blocker, gebruik vooringestelde kort codes / alias in plaats van lange URL's, etc. Ook heb je functies zoals een Popup-blocker, tabbed browsing, een ingebouwde facebook functie voor eenvoudig posten, ondersteuning voor DDE bij het openen van externe links (DDE support), een proxy organizer, een skinned window frame, auto login, hidden sites, online vertalingen / translation, internet formulieren spellings checker (web form spell checker), in- en uitzoomen, Rss reader, uitzetten Javascript / Cookies / activeX, muis beweging commando's en nog veel meer. Slimbrowser is een leuke extra browser, naast jouw standaard internetbrowser bijvoorbeeld. Trouwens, "slim" staat in dit geval voor klein... niet voor het nederlandse woord slim :) De echte kracht van Slimbrowser is het helemaal zelf kunnen aanpassen van de interface. Je kunt de internetbrowser zo eenvoudig of zo complex maken als je zelf wilt. Versie 6 volgt 5.01 op en bevat diverse vernieuwingen waaronder het aanpassen van de processen waarbij ieder tabblad ook een eigen proces is... handig wanneer 1 pagina blijft hangen en je niet de hele browser hoeft te sluiten. In Slimbrowser 6 ook eigen homepage instelling, nieuwe tab knop, screenshots eenvoudig opslaan en meer. In versie 5.01 ondersteuning toegevoegd voor Facebook. Het is met Slim Browser heel eenvoudig om tijdens het internetten een pagina met FB vrienden te delen, ook een foto of tekst deel je heel eenvoudig. En update ook jouw Facebook status vanuit de browser zonder eerst in te loggen op facebook. Leuke website pagina's kun je trouwens ook heel eenvoudig vanuit de browser delen via twitter, buzz, stumbleupon, blogger, gmail, etc. Een eerdere versie kwam met een zogenaamde ingebouwde Multi-threaded Download Manager die jouw downloads nog sneller binnenhaald. Ook een ingebouwde vertaler die websites in buitenlandse talen direct vertaald. Een betere ad-blocker. En nog veel meer.

Versies Slimbrowser

Het versienummer van Slimbrowser is inmiddels 7. Echter bij een nieuwe update zie je meestal een nieuw build nummer, dus niet alleen een nieuwe versie nummer. november 2013 - 7.0 build 066 maart 2012 - Slimbrowser 6.00 build 080 november 2011 - ,, 6.00 build 070 oktober 2011 - ,, 6.00 build 063 Probeer Slim Browser gewoon eens uit door hem hieronder te downloaden, het is gratis, redelijk klein en lekker snel.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 2MB
Datum zaterdag 09 november 2013 - 16:15:47
Downloads 9371
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden