Downloads

GrabIt 1.7.2 bèta 3

Grabit

Grabit is een handig download programma voor het downloaden van binaries vanaf de news-servers. Met Grab-It kun je dus bestanden uit de nieuwsgroepen downloaden, dit zijn bestanden (films, MP3, software, etc.) die opgesplitst zijn in meerdere kleine bestandjes (meestal RAR files). Grabit kan op basis van een NZB bestand al deze kleine bestanden downloaden via jouw Nieuwsgroep-provider. Ook kan Grabbit de bestandjes controleren op de correctheid van de download en ze dan ook automatisch samenvoegen tot één groot bestand.

Is Grabit Freeware?

Ja het is eigenlijk wel Freeware. Grab bit is namelijk gratis te gebruiken, maar alleen geregistreerde gebruikers hebben ongelimiteerde toegang tot de Grabit Usenet Search en Grabit Usenet Browser. Er is geen trial / probeer periode verder, maar de functionaliteit is wel beperkt. Het is om die reden echter geen shareware is mijn bescheiden mening. In de laatste nieuwe versies is er nu ook ondersteuning voor ssl-verbindingen.

Grabit versus Newsleecher

Tsja, welke is beter? Grabit is met zijn updates wel goed aan de weg aan het timmeren, snel, bug vrij, pakt ook alles uit. Het is een eenvoudige tool om te downloaden en daarom vooral voor beginners een ideale tool. Meer ervaren gebruikers hebben mogelijk te weinig instellingen tot hun beschikking in Grabit.

Gerelateerde downloads

Zie naast Grabit ook nog deze interessante downloads:
- FTD
- Quickpar Nederlands
- SmartPAR
Mocht je denken, "Heb je in plaats van een Beta versie geen stable versie voor ons!?". Antwoord is; "Nee". Eigenlijk heeft er nooit een niet Beta versie bestaan van Grabit, deze software is namelijk altijd in ontwikkeling. Dus Beta 3 is gewoon de huidige stable versie.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 2MB
Datum woensdag 17 september 2008 - 19:55:32
Downloads 11703
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden