Downloads

Light Image Resizer 5.1.3

Auteur Obviousidea
Jij wilt foto's snel bewerken? Zoals een foto verkleinen, vergroten, afknippen, kleuren aanpassen? Light Image Resizer

Light Image Resizer

Met foto bewerkingsoftware Light Image Resizer kun je zeer snel vele afbeeldingen een stuk kleiner maken. Het gratis pakket van Obviousidea (voorheen VSO Software) is perfect want met dit programma kun je een hele serie foto's in één keer verkleinen met een paar eenvoudige stappen. Ook kun je de foto's voorzien van een watermerk zodat je ongewenst gebruik door externen minder aantrekkelijk kunt maken. Er is echter wel een "maar", het programma biedt veel mogelijkheden en zodoende is het niet direct geschikt voor de beginnende gebruiker. Lite Image Resizer biedt een overzichtelijk scherm direct bij opstart, je merkt echter al snel dat er vele opties zijn en dit kan complex overkomen.

Gratis foto's bewerken

Voor het verkleinen van diverse foto's en afbeeldingen zijn natuurlijk heel veel programma's beschikbaar. Een paar foto bewerking software pakketten zijn zeer bekend. Adobe Photoshop is bijvoorbeeld een bekende, of Paint Shop Pro. Maar deze zijn niet gratis. Maar deze Image Hersizer biedt wel een gratis oplossing voor het aanpassen van de afmetingen van foto's. Deze afbeelding verkleiner / vergroter geeft na afloop van het proces wel een mooie samenvatting van bijvoorbeeld de hoeveelheid bespaarde kilobytes en de snelheid van omzetten.

Image resizer 4

In de nieuwste versie, Light Image Resizer 4, zijn vele verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn diverse vele verzoeken / suggesties van gebruikers verwerkt in de laatste release. Zo is het mogelijk om deze versie 4 te installeren naast de eerdere versie 3. Je ziet in 4 wel een preview van de aangepaste afbeelding, dit was bij de eerdere versies een groot gemis. Aangepaste afbeeldingen per e-mail versturen. Je kunt de tekst van het watermerk opmaken. Profielen exporteren en er een backup van maken. En meer.

VSO Image Resizer

Een verouderde benaming voor deze freeware is niet Light Image Resizer maar dat was VSO Image Resizer. De nieuwe benaming is begrijpelijk, het gaat inderdaad om een hele lichte tool voor het aanpassen van de afmeting van afbeeldingen. Obviousidea heeft, om een lang verhaal kort te maken, een deel gemaakt met VSO Software dat zij een aantal projecten mochten "overnemen" waaronder ook deze batch afbeelding tool. Het betreft dus gewoon VSO image resizer, dezelfde software verder, alleen nu in handen van een andere uitgever. Een andere goede tool voor foto bewerking is Picasa, een gratis fototool van Google. Light Image resizer is geschikt voor Windows XP (SP3), Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10. De foto tool is volledig Freeware, 100% schoon, geen adware, geen spyware en zonder virus (checked). Ben je een ervaren gebruiker wat betreft fotobewerking, download dan snel deze handige foto tool, laatste versie is 5.1.3.0 (uitgebracht op 27 maart 2018).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 8MB
Datum dinsdag 27 maart 2018 - 14:37:41
Downloads 30374
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden