Downloads

Firefox 3.6.20

De internet Browser Firefox is inmiddels bij iedereen goed bekend. En Firefox staat niet stil, het wil concurrent Internet Explorer van Microsoft echt inhalen.

Firefox

Mozilla Foundation is de maker van de webbrowser Firefox. Na Explorer is dit de meest gebruikte software voor het surfen op internet. Een sterk punt aan deze browser zijn de vele beschikbare plugins waarmee je handige functies kunt toevoegen. Firefox 3.6.20 is momenteel de nieuwste Firefox browser binnen de 3.6 serie! De allernieuwste versie momenteel is niet versie 4, ook niet versie 5 maar dat is versie 6 (van 16 augustus 2011). Versie 3 bevat een groot aantal veranderingen en verbeteringen ten opzichte van Firefox 2: * Wachtwoord-beheerder Onthoud dankzij Firefox de wachtwoorden van de website zonder ooit een pop-up te zien. * Bladwijzers maken met één klik Maak bladwijzers, zoek en organiseer websites gemakkelijk en snel. * Verbeterde prestaties Bekijk webpagina's sneller en met minder PC geheugen. * Slimme adresbalk Vind uw geliefde websites in in enkele seconden in deze nieuwe Firefox. * Meer veiligheid Vermijd online oplichting, onveilige transacties en vervalsingen met site identiteit. * Volledige zoom Bekijk eender welk onderdeel van een website van dichtbij in seconden. * Platform-eigen look & feel Surf met een Firefox 3 die geïntegreerd is in het besturingssysteem van uw computer. * Stabieler * sinds versie 3.6 kun je ook het uiterlijk (look and feel) van de browser aanpassen Meer informatie over Firefox gratis.

Firefox Vista

Jij hebt Windows Vista en je wilt Firefox gebruiken als browser op dit systeem? De laatste versie van deze browser werkt zonder problemen op Microsoft Vista computers. Er is geen specifieke Firefox Vista omdat de laatste versie van deze browser, versie 3, geschikt is voor zowel Windows XP, Vista en zelfs Windows 7.

HTML5

Nee helaas wordt HTML5 in Firefox 3.6 nog niet goed ondersteund. Je zult dus bepaalde specifieke HTML-5 toepassingen niet kunnen zien. Eigenlijk is HTML 5 pas goed te zien vanaf versie 5. Maar aangezien momenteel versie 6 meer actueel is, raden we aan deze laatste versie te downloaden zodat je volledige ondersteuning hebt voor de nieuwste HTML standaard.

Gratis internet browsers

Hieronder een overzicht van andere Internet Browsers die net als Firefox ook gratis te downloaden zijn: De nieuwste Firefox 3.6.20 is veilig en stabiel. Maar wil je de allernieuwste versie? Dat is Firefox 6 (versie 6.0 is uitgegeven half augustus 2011). De download hieronder betreft de nederlandse, Windows en stabiele versie (3.6) van Mozilla Firefox.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 8MB
Datum dinsdag 16 augustus 2011 - 17:58:26
Downloads 13565
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden