FTP Software [ Hoe zet je een website online? Uploaden met een gratis FTP (file transfer protocol) programma. ]

SmartFTP Client 4.0 1109
Beschrijving Voor het verzenden en soms ophalen van bestanden van jouw PC naar internet of andersom heb je een FTP programma nodig. Voor webbouwers is deze freeware ideaal.

SmartFTP Client

Met een explorer achtige interface stelt SmartFTP jou in staat om bestanden te verzenden en ontvangen. Met deze freeware kun je het uiterlijk aanpassen, ondersteuning voor drag-and-drop, meervoudige FTP verbindingen, kopieer bestanden op een server naar een andere remote server (FXP), directory informatie / bestanden structuur wordt gecached voor betere snelheid, mogelijkheid om afgebroken downloads weer te hervatten, verzenden / transfers op de achtergrond, passive transfer / passieve mode en meer. Met de SmartFTP client haal je een zeer complete FTP client in huis en helemaal gratis.

smart ftp vista

De meest recente versies van smart ftp zijn geschikt voor Vista. SmartFTP werkt verder prima op Windows XP, Vista, Windows 7 en 2003.

Smart Ftp is een van de beste Ftp clients van dit moment . Het is alleen jammer dat er geen gratis te versie van deze ftp client is. Dit is namelijk een 30 dagen trial van SmartFtp.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 3,53 MB
Datum maandag 10 mei 2010 - 08:16:55
Downloads 3193
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd