Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

Pandora Recovery
Beschrijving Je wilt bestanden / foto's / videos terug halen die opeens niet meer te openen zijn?

Pandora Recovery

Er is gelukkig nog wel wat te doen mocht je bestanden niet meer kunnen vinden / openen of verplaatsen. Eén van de dingen die je kunt doen is software gebruiken om te kijken of de bestanden misschien nog wel ergens staan en of ze nog terug te halen zijn. Dit is een zeer technisch proces en daar heb je dan ook goede software voor nodig. Pandora Recovery is dergelijke software en die kun je gratis downloaden en installeren. Pandora Recovery werkt heel eenvoudig en het is een krachtige tool (free) die gebruikers een effectieve oplossing biedt om permanent verwijderde bestanden terug te halen. En natuurlijk gaat het dan niet alleen om het terughalen van gedelete bestanden uit de recycle bin / prullenbak. De software kan bestanden uit de digitale bin halen maar ook bestanden die uit de recycle bin zijn verwijderd of zelfs nooit in de rec.bin zijn gezet. Pandora Recovery laat de gebruiker de bestanden verkennen, zoeken, bekijken, en herstellen zolang het gaat om opslag dat werkt met het NTFS en / of het FAT systeem. De freeware ondersteund dus hard drives / harde schijven / flash drives / memory cards / geheugen kaarten. Het kan omgaan met gearchiveerde bestanden, verborgen files, versleutelde documenten en ingepakte / gecomprimeerde bestanden. Pandora Recovery is eenvoudig in het gebruik en zal dus voor iedere soort gebruiker geschikt zijn. Deze tool kan zelfs bestanden herstellen op geformateerde schijven / opslag.

Een alternatief voor Pandora Recovery is Recuva van Piriform (Gratis Recuva downloaden).

Demo video Pandora Recovery

Op Youtube staat een korte demonstratie video die laat zien hoe je met Pandory Recovery een bestand kunt terug halen. Deze video laat specifiek het herstel zien van foto's op een flash drive. Erg belangrijk als je veel foto's hebt gemaakt en die "stonden" op een flash card / flash drive en zijn opeens niet meer te vinden.... die wil je dan heel graag weer terug krijgen.

Pandora Recovery 2.1.1

De nieuwste versie is momenteel Pandora Recovery 2.1.1. Versie 2.1.1 biedt ondersteuning aan Data carving (surface scan) van Adobe PhotoShop PSD en MS Outlook PST besstanden. En toegang tot de Recycle Bin en diverse interface / GUI verbeteringen.

Het herstellen / terug halen van bestanden is dus mogelijk door hieronder Pandora Recovery te downloaden.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 2,96 MB
Datum vrijdag 23 maart 2012 - 16:57:42
Downloads 6339
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd