Converters [ Gratis software voor omzetten van bestanden. Converteer bijvoorbeeld DVD VOB naar Divx, Wav naar MP3, Divx naar 3GP, 3GP naar Avi. ]

FreeRip MP3 Converter
Beschrijving Converteer jouw audio bestanden / laat automatisch de informatie over de song / het liedje opzoeken / en meer.

FreeRip MP3 Converter

Met deze Freeware kun je jouw CD muziek omzetten naar losse audio bestanden en gelijk de bijbehorende informatie laten opzoeken zoals artiest / titel van de song / album / etc. FreeRip MP3 Converter detecteert automatisch de CD en het biedt ondersteuning aan de meest bekende audio formaten zoals natuurlijk MP3, maar ook FLAC, Ogg Vorbis, WMA, en natuurlijk WAV / Wave. Je kunt dus ook een audio bestand van het ene formaat naar het andere converteren, van WAV naar MP3 bijvoorbeeld, of FLAC omzetten naar MP3. FreeRip speelt ook de muziek gewoon af en je kunt de details van de audio aanpassen (de tags bewerken dus). Sinds versie 4 biedt deze tool ook de mogelijkheid om audio CD's te branden. De interface van FreeRIP is overzichtelijk en biedt snelle toegang tot het rippen, converten, taggen en branden. Het gaat hierbij om FreeRip en dus is het lekker gratis!

Een minpuntje is er wel want FreeRip toont regelmatig een milde maar volhardende herinnering om de software te upgraden naar de betaalde versie die dan sneller is met de ripping en branden van Ceedees.

Download hieronder FreeRip MP3 converter versie 4.4.1 van augustus 2013. Geschikt voor Windows 2000 / XP / Vista / 7 en Windows 8.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 8,85 MB
Datum woensdag 23 oktober 2013 - 01:52:31
Downloads 8172
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd