Foto programma's [ Gratis software voor fotobewerking, beeldbewerking, browsen en beheren van foto's ]

Foto-Mosaik 5.5.6
Schrijver Sixdots
Beschrijving Dit heb je vast wel eens gezien, een foto die eigenlijk is opgemaakt door middel van vele andere kleine foto's.

Foto-Mosaik

Met de freeware Foto-Mosaik maak je van jouw verzameling foto's een nieuwe foto. Dus op basis van een mozaïek van jouw eigen foto's zie je dat ze samen een nieuwe foto vormen. Vaak moet je dichtbij kijken om te zien dat er inderdaad hele kleine andere foto's in de grote afbeelding verwerkt zijn. Het voorbeeld hieronder maakt het wel duidelijk. Het is heel leuk voor jezelf, maar ook een geweldig kado natuurlijk zo'n Mozaïek foto.

Het programma werkt met een duidelijke interface die jou ook nog extra hulp biedt via een zogenaamde wizard. De wizard helpt jou bij iedere stap om een goed resultaat te behalen. In principe moet je jouw foto's in dit programma plaatsen en Foto-Mosaik-Edda zet deze dan in een database. Je kunt dus later meerdere mozaiek foto's maken op basis van jouw eigen collectie. Wel is het effect het leukste als je meer dan 20 foto's toevoegd, anders herhalen dezelfde foto's te vaak. En je kunt daarna een mozaiek laten maken en hier met instellingen nog wat eigen creativiteit aan toevoegen.

Voorbeeld foto mozaiek

Hieronder een voorbeeld van een mogelijk resultaat van dit freeware programma. Je kunt op de foto inzoomen om de kleine foto's te zien die gezamenlijk de grote foto vormen.


Download de laatste versie van Foto-Mosaik (versie 5.5.6, laatste update op 8 Februari 2010). Het is geschikt voor Windows NT, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista en Windows 7. De software is beschikbaar in de talen Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Japanese, Chinees (Simplified).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,75 MB
Datum maandag 08 februari 2010 - 22:41:39
Downloads 8969
Download
Beoordeling
 10.0 - 1 stem 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd