Netwerk tools [ Netwerk meten, netwerkmonitor software, netwerkapparatuur herkennen ]

NetSurveyor 1.0.9350
Beschrijving Zou jij een tool willen hebben die de omgeving scanned op Wifi netwerken en jou daar diverse nuttige informatie over geeft? Hier is een gratis 802.11 (WiFi) netwerk zoek tool.

NetSurveyor

Met NetSurveyor kun je informatie verzamelen over 802.11 netwerk toegang, oftewel WiFi netwerken. NetSurveyor verzamelt informatie over access points die in de buurt zijn en toont de gegevens door middel van diverse grafieken. Je kunt de verzamelde gegevens over de Wifi opslaan en bewaren en vervolgens later weer oproepen. Je kunt de rapporten ook omzetten naar het bekende Adobe PDF formaat.

Wat kun je zoal doen met NetSurveyor? Het is met name om problemen met draadloze netwerken / wifi te analyseren en je te helpen bij het vinden van oplossingen. Je kunt de Wifi scan tool gebruiken bij het aansluiten van wireless netwerken, een bestaand netwerk met een probleem analyseren, controleren wat het bereik is van een bepaald draadloos netwerk, kijken of het wifi netwerk wel veilig is, etc.

NetSurveyor Free is de officiele naam van de freeware variant. Er is namelijk ook een NetSurveyor Pro die je voor ongeveer 35 dollar kunt kopen.

Heb je verstand van netwerken? Dan is dit zeker een handige tool. Begrijp je helemaal niets van routers, access points, wifi, etc., dan heb je hier niet zoveel aan helaas. Download de nieuwste versie hieronder.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 13,35 MB
Datum dinsdag 29 december 2009 - 23:31:06
Downloads 2710
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd