Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

CPU-Z 1.54
Schrijver CPUID
Beschrijving Wil je via handige software achterhalen welke processor / CPU er in de computer zit? Welk moederbord / mainboard en wat precies het geheugen is en de details van de RAM?

CPU-Z

Met dit handige kleine freeware programma CPU-Z kun je veel gedetailleerde informatie krijgen over jouw systeem. CPU-Z geeft na het scannen van jouw onderdelen in de PC precies aan welk moederbord / mainboard er in zit, welke processor het systeem heeft (oftewel welke CPU de pc heeft), de details over het geheugen (dus niet alleen hoeveel RAM) en CPUZ geeft tegenwoordig ook informatie over de videokaart in het systeem. Er zijn wel 2 apparte versies van CPU-Z, eentje voor 32bit systemen en een andere indien je een 64 bit computer bezit (op zich vreemd als je in eerste instantie totaal geen idee hebt en je juist daarom deze freeware tool wilt gaan gebruiken).

Een ander freeware programma is GPU-Z. Dit is een soortgelijk programma maar dan voor specifiek de grafische kaart in jouw systeem. Daarbij is die software van een andere software maker.

Natuurlijk zijn er regelmatig updates van dit freeware programma om de hardware ontwikkelingen goed bij te houden. Download hieronder de laatste versie CPU-Z versie 1.54. Dit is de installatie versie waar zowel de 32 bit als de 64 bit applicatie mee te installeren is. Weet je niet zeker of je een 32 of 64 bits systeem hebt, begin dan met de 32bits installatie.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,81 MB
Datum zaterdag 27 maart 2010 - 11:18:42
Downloads 6234
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd