Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

Core Temp 0.99.5
Beschrijving Wil je de temparatuur van jouw computer of laptop meten? Je kunt gratis via software de temperatuur van jouw computer bijhouden.

Core Temp

De processor kan erg heet worden en dit geeft vreemde resultaten en kan zelfs de PC / Laptop beschadigen. Vermoed je dat er iets mis is met de koeling? Of wil je gewoon uit interesse weten welke temperatuur de computer heeft? Installeer dan Core Temp en je ziet real-time wat de temperatuur is van de processor. Core Temp is een zeer compact, zonder toestanden, minimaal geheugen en CPU verbruikend programma voor het monitoren van de CPU temperatuur. Het unieke aan Core Temp is dat het de temperatuur toont van iedere afzonderlijke core / processor. Dus heb je bijvoorbeeld een DUO core of QUAD core computer dan krijg je 2 of 4 keer een temperatuur te zien. Ook is het programma onafhankelijk van specifieke moederborden. En sinds de laatste versie is CoreTemp klaar voor Windows Vista en Windows 7.

Core Temp heeft een logging / log functie waardoor je de gemeten temperaturen van de CPU / processor kunt opslaan in een bestand gedurende een langere periode. De gegevens uit dit logbestand kun je vervolgens eenvoudig omzetten naar een grafiek met behulp van Excel bijvoorbeeld.

Core Temp werkt op Windows 2000, Windows XP, 2003, Vista en Windows 7 (zowel 32bit en 64bit versies).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 39,06 kB
Datum maandag 02 november 2009 - 23:42:55
Downloads 9233
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd