Media Players [ Afspelen van geluid en video zoals MP3, AVI, Divx Freeware en meer. iTunes, VLC Player, Mediamonkey, Quicktime, GOM Player en meer ]

QuickTime 7.7.1
Schrijver Apple
Beschrijving Wie .MOV bestanden wil afspelen, MOV video bestanden, dan kun je het beste de gratis player van Apple downloaden.

Quicktime

De media player QuickTime was oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor de Apple Mac maar tegenwoordig voor zowel Windows computers als ook voor Apple Mac OS X beschikbaar is. Deze gratis software is dus ook uitstekend te gebruiken op de PC met Vista of met Windows XP. Quicktime kan worden gebruikt om diverse muziekbestanden en/of videobestanden te beluisteren. Het voornaamste formaat wat bij quick-time past is MOV, maar ook AVI en MPG kan worden afgespeeld.

Let wel op want bij het installeren van Quicktime wil Apple ook graag Safari en iTunes installeren. Als je dit niet wilt dan moet je dit uitvinken! De huidige versie is 7.7.1, de vorige versie van Quicktime was sinds augustus/september 2011 versie 7.7.

Ook andersom is iTunes verbonden aan Quicktime helaas. Want ook bij de installatie van iTunes dan wordt ook quick time als plugin meegeleverd. En ik zeg jammer omdat Quicktime zeker niet de beste media speler is op de markt.

Als je wel de .MOV quicktime filmpjes wilt kunnen afspelen maar geen zin hebt in een redelijk zware Quicktime player download, dan is QT Lite een prima alternatief. Dezelfde player mogelijkheid maar een stuk lichter.

Deze Download verwijst je naar de keuze pagina van Apple. Dus je kunt daar kiezen voor een Apple of een Windows versie van Quicktimeplayer.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 19,07 MB
Datum dinsdag 01 november 2011 - 21:02:39
Downloads 5893
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd