PDF Freeware [ Gratis PDF software voor maken, lezen en bewerken van PDF documenten ]

PrimoPDF 5.0.0.19
Beschrijving Een PDF document maken kan natuurlijk met het commerciele Adobe Acrobat? Maar dat is een prijzig software pakket. Je kunt ook gratis een PDF bestand maken met een freeware oplossing.

PrimoPDF

Met PrimoPDF kun je vele bestandsformaten converteren naar een PDF bestand. Door de print opdracht te gebruiken van een programma waarmee je werkt kun je het document ook opslaan als een PDF document. Dus in plaats van printen stuur je het eigenlijk nar PrimoPDF en die maakt er dan een PDF van. In de laatste versie heeft PrimoPDF een desktop icoon waar je bestanden op kunt drag en droppen voor een snelle conversie.

Het conversie proces van ieder document dat op je scherm staat naar een PDF gaat heel snel en efficient. Andere mogelijkheden zijn wachtwoord bescherming op het document voor het beperken van lees-rechten, bewerken of printen van de PDF. De interface laat wel reclame zien van andere PDF software van Nitro en dat neemt een aardig deel van je scherm in beslag. Maar toch is PrimoPDF een goede en snelle tool voor het maken van PDF documenten.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 7,15 MB
Datum dinsdag 13 oktober 2009 - 00:18:29
Downloads 2353
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd