Foto programma's [ Gratis software voor fotobewerking, beeldbewerking, browsen en beheren van foto's ]

FotoSketcher 2.20
Beschrijving Zoek je een programma om op een snelle manier jouw foto's om te zetten naar creatieve afbeeldingen?

FotoSketcher

Maak van jouw foto iets creatiefs, en geheel gratis. FotoSketcher is foto bewerking software / freeware. Het is een gratis programma waarmee je met een eenvoudige klik met de muis jouw foto kunt converteren naar een zwartwit foto (Black & White), een color pencil afbeelding of een pen & inkt sketch plaatje. Ja er zijn inderdaad andere gratis foto bewerking programma's die hetzelfde doen, maar in die software zie je vaak door alle mogelijkheden niet meer hoe het werkt. FotoSketcher (en dus niet Photosketcher, wat je zou verwachten) houdt het allemaal heel eenvoudig en daarom werkt het programma zo prettig.

voorbeeld resultaat fotosketcherOpen jouw foto met het programma, klik op de knop behorend bij één van de gewenste effecten en het programma past het effect gewoon toe op de foto. Daarna heb je de aangepaste foto in hoge kwaliteit tot je beschikking en kun je deze opslaan of afdrukken. Het programma geeft goede resultaten en je kunt de effecten helemaal naar eigen wens aanpassen. Een nadeel aan het programma is wel dat je de instellingen niet kunt opslaan.

Foto effecten

De foto effecten die je kunt toepassen op de foto's zijn onder andere:
- een watercolor / waterkleur effect
- painting 7 effect met 35 verschillende brush strokes
- oil paint (impasto) effect
- realistische foto frames
- gekleurde frames
- schilderij effect
- zwart wit
- etc.

Foto Sketcher bevat 14 talen waaronder Afrikaans, Arabisch, Nederlands / Dutch, natuurlijk English, Frans, Duits en meer. De software / de download is geschikt voor Windows XP, Vista en Windows 7. Je kunt ook gelijk aan de slag met deze tool zonder eerst uren bezig zijn alles te leren. Deze freeware is één van de meer snel te begrijpen fotoprogramma's. Dus download hieronder de meest recente versie van FotoSketcher, versie 2.20 uitgebracht op 3 september 2011.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 3 MB
Datum zondag 11 september 2011 - 16:22:33
Downloads 7570
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd