Anti Virus [ Free antivirus software - Gratis anti virus Freeware Download ]

Panda Cloud Antivirus 1.5.1
Beschrijving Er is een nieuwe gratis concurrent van AVG antivirus op de markt gekomen. Dit antivirus pakket pakt de dingen heel anders en vernieuwend aan, in een cloud!

Panda Cloud Antivirus

Het bedrijf Panda komt met een hele vernieuwende Antivirus oplossing onder de naam Panda Cloud Antivirus (Free Edition). De naam is gekozen omdat de Anti Virus freeware in een zogenaamde Cloud (wolk) werkt. Klinkt ingewikkeld maar de Cloud houdt in dat jouw bestanden worden gechecked door een cloud van 150 servers van Panda via internet. Dit is gelijk ook het vernieuwende aan Cloud Antivirus omdat bijvoorbeeld AVG Antivirus gewoon lokaal werkt. Ook heeft deze Antivirus als voordeel dat je systeem zelf veel minder belast wordt qua CPU / qua rekenkracht.

Cloud Antivirus vs andere gratis anti virus

Panda Cloud Antivirus is zeer licht qua installatie. Het is eigenlijk alleen een client die je nodig hebt zodat jouw PC kan communiceren met de Cloud voor het scannen. Maar de client kan ook zonder internetverbinding jouw computer beschermen dankzij een cache kopie op jouw PC. Ook qua processor en geheugen belasting is Cloud Anti Virus een stuk lichter. Volgens de makers scheelt het ongeveer de helft tegenover antivirus software die je lokaal moet gebruiken. Wel is deze scanner veel eenvoudiger qua functies. Zo zit er geen firewall in dit pakket en bevat het geen anti spam detectie. Maar volgens Panda zitten de meeste gebruikers ook niet op deze extra's te wachten en hebben ze andere oplossingen voor firewall en antispam.

Panda Cloud

Eerdere versies van Panda Cloud Anti Virus:
augustus 2011 - Panda Antivirus 1.5.1
juni 2011 - ,, ,, 1.5
augustus 2010 - ,, ,, 1.1.2
maart 2010 - free versie 1.0.1 / 1.0.2
april 2009 - Free Edition 1.0 - stabiele versie, geen beta meer
april 2009 - Panda Cloud Antivirus 2e beta versie
april 2009 - ,, ,, ,, 1e beta versie

De download van Panda Cloud Antivirus verwijst je direct naar de download van deze antivirus freeware. Start de installer na de download en volg de instructies. De download is essentieel, ondanks dat Panda Cloud voor een groot deel webbased is dat houdt dit niet in dat het - zonder de installatie van een kleine client (slects 236 KB) kan werken.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 230,47 kB
Datum donderdag 11 augustus 2011 - 18:14:39
Downloads 6952
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd