Wachtwoord beheer [ Freeware voor het beheren van wachtwoorden, opslaan van jouw toegangsgegevens, aanmaken van een uniek wachtwoord ]

Password Safe 3.21
Beschrijving Heb jij ook zo'n moeite om alle wachtwoorden te onthouden? Of zoek je steeds naar originele wachtwoorden die echt veilig zijn?

Password Safe

Met Password Safe heb je een handig en gratis programma in huis voor het opslaan op een veilige manier van jouw wachtwoorden. Zo kun je de wachtwoorden die je ooit ergens hebt gekozen altijd weer terug vinden. En de wachtwoorden worden in PasswordSafe natuurlijk niet in een plat tekstbestand opgeslagen of in Word / Excel / E-mail zoals veel mensen doen. Nee passwordSafe slaat de wachtwoorden versleuteld op zodat jouw passwords niet zomaar gelezen kunnen worden.

Wachtwoord maken

Een andere handige functie is dat Password Safe ook een mooi uniek wachtwoord voor jou kan maken. Dan weet je dus zeker dat je een uniek en lastig te kraken wachtwoord hebt. In het programma kun je daarbij opgeven waar dit te genereren wachtwoord aan moet voldoen zoals het aantal karakters, cijfers, leestekens, etc.

Download hieronder de nieuwste versie van dit gratis wachtwoord freeware programma, Password Safe 3.21
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 4,4 MB
Datum donderdag 18 februari 2010 - 10:39:51
Downloads 2020
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd