Andere Programma's [ Diverse gratis freeware zoals Craagle, Google Desktop, Skype, eSpew MP3, Color Picker en meer ]

Erics Movie Database 0.80
Beschrijving Eindelijk een gratis oplossing om jouw films / DVD's / video's te beheren.

Erics Movie Database

EMDB (Eric`s Movie Database) stelt je in staat om jouw verzameling DVD films te organiseren en te beheren. Normaal kan dit ook in Excel bijvoorbeeld. Maar dit programma werkt zoveel sneller. Je hoeft slechts de titel of een deel van de titel van de film in te typen en dit gratis programma zoekt alle relevante informatie er bij. Van de film DVD krijg je dan automatisch een afbeelding van de hoes, het genre, de acteurs, de lengte van de film en meer. Deze informatie komt voornamelijk van de online IMDB database (internet movie database). Daarnaast kun je ook jouw eigen score toekennen, de details zelf aanpassen. EMDB biedt een handige zoekfunctie om films ook zonder exacte titel te vinden. En je kunt jouw verzameling films / DVD's ook eenvoudig exporteren naar een plat tekst bestand of naar een HTML pagina. Dus als je een eigen film website hebt dan kun je deze tool ook goed gebruiken voor de site.

Review EMDB

EMDB (Eric's Movie Database) wordt door vele gebruikers goed beoordeeld:
- [SoniMathe]: Ik had mijn DVD films in een spreadsheet staan maar dit werkt zoveel beter. Het werkt zoals staat aangegeven.
- [Daniel1955]: Stevig en stabiel programma. Ik heb er al 3000 films in gezet zonder problemen tot nog toe. Helaas een paar beperkingen: 1. je kunt niet alle velden exporteren, 2. Je kunt niet op alle velden sorteren, 3. Je kunt alleen 2 genres aan een film toekennen

All My Movies

Ook met de software All My Movies kun je jouw filmcollectie beheren / jouw eigen filmcollectie catalogiseren. Maar All My Movies kun je niet gratis downloaden wat met EMD wel kan. Er is wel een shareware versie beschikbaar van AllmyMovies, maar Erics Movie Database lijkt mij een prima alternatief.

EMD downloaden

Ben je film fanaat? Heb je veel films in je bezit? Download dan snel dit gratis en door een nederlander gemaakt programma voor het beheren van jouw film collectie.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 804,69 kB
Datum zondag 12 april 2009 - 21:47:28
Downloads 7270
Download
Beoordeling
 8.0 - 1 stem 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd