Converters [ Gratis software voor omzetten van bestanden. Converteer bijvoorbeeld DVD VOB naar Divx, Wav naar MP3, Divx naar 3GP, 3GP naar Avi. ]

Quick Media Converter HD 4.0
Schrijver Cocoon Software
Beschrijving Wil jij eenvoudig gratis video en audio bestanden converteren? Wil je dan een eenvoudige interface, met weinig kliks converteren? Of wil je juist heel veel opties voor het omzetten? Het kan beiden!

Quick Media Converter HD

De freeware Quick Media Converter HD stelt jou in staat om diverse audio en video formaten te converteren naar andere formaten. Denk daarbij aan het converteren naar en van AVI, DVD, Quicktime, Flash, Xvid, DivX, MPEG, MP3, WMA, MP4, 3GP en vele andere formaten. Je kan met Quick Media Converter HD diverse verschillende bestanden met andere standaarden converteren in één stap / één proces zodat je vele conversies 's nachts kan laten uitvoeren. In de Easy mode start je het converteer proces in een paar klikken. In de expert modus heb je ook vele opties om de uitvoer geheel naar eigen wens in te stellen.

Naast het converteren van media bevat dit programma ook een onderdeel genaamd CamStudio. Camstudio is een hele handige capture tool. Met Cam-studio kun je de exacte bewegingen en stappen op jouw PC / op jouw desktop opnemen en opslaan in een video bestand. Ook neemt het alles op dat de webcam ziet.

Quick Media Converter gebruikt diverse open source code waaronder FFmpeg en FFplayer. Gebruikers zijn zeer te spreken over deze converteer tool. En dus lees je goede reviews. Gebruikers zijn daarbij natuurlijk ook niet ongevoelig voor het feit dat het geheel gratis is.

Quick Media Converter

Deze freeware van Cocoon heeft de naam van de software iets aangepast. Achter Quick Media Converter zijn de letters HD gekomen, wat staat voor High Definition. QMC HD heeft namelijk volledige ondersteuning voor HD AVC, HD TS bestanden en er is een HD sectie in het programma toegevoegd.

Vorige versies:QMC HD 4.0.0.0 - 16 november 2009
Quick Media Converter 3.6.5 - 4 april 2009
Quick Media Converter 3.6.0 - 14 november 2008
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 43,96 MB
Datum maandag 16 november 2009 - 16:32:12
Downloads 6281
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd