Foto programma's [ Gratis software voor fotobewerking, beeldbewerking, browsen en beheren van foto's ]

Photoscape 3.5
Beschrijving Wil jij een serieus gratis alternatief voor Photoshop? Hier een alles in één foto bewerkingsprogramma!

Photoscape

Deze freeware staat op de 1e plaats van de foto bewerking software van een grote internationale download site (CNET). PhotoScape is een zeer compleet foto bewerk programma met de mogelijkheid om afbeeldingen te browsen / verkennen, foto's te bewerken, foto's afdrukken, een foto qua formaat aan te passen, conversie van RAW formaten. Mogelijkheden om binnen Photoscape te gebruiken zijn o.a. automatisch en handmatig aanpassen van de helderheid (brightness), het contrast, belichting (exposure), backlight correcties en meer. image collages from different layout templates, that can be saved as new JPG files. Ook kun je afbeeldingen in batch aanpassen (meerdere afbeeldingen tegelijk aanpassen), GIF animations / animaties maken, EXIF informatie weergeven, een slideshow en meer. En dat alles helemaal gratis!

Filters

Photoscape heeft ook diverse filters, net als photoshop, waarmee je afbeeldingen kunt aanpassen. Denk daarbij aan een filmeffect filter, antiek filter, Mosaic, rode ogen verwijderen, etc. En ook heb je een frame optie waarmee je de foto's kunt voorzien van een lijst / omlijsting.

Foto's printen

Photoscape bevat zeer uitgebreide mogelijkheden rondom het printen van foto's. Zo kun je meerdere foto's op één pagina combineren, een foto collage maken op basis van templates, etc.

Photoscape Nederlands

Deze grafische software ondersteunt maar liefst 34 talen waaronder engels, chinees, spaans, frans, turks, russisch, etc. En ja, Photoscape is ook te gebruiken in het Nederlands, dutch is eveneens één van de 34 talen. Dus door gewoon de volledige versie hieronder te downloaden dan beschik je direct ook over de Nederlandse versie.

Andere grafische software

Andere populaire grafische gratis software is:
Google Sketchup
XnView
The GIMP
PhotoFiltre

Demo video

Hieronder een demo video van Photo-scape zodat je een kleine indruk krijgt van het gemak en de mogelijkheden.


Photoscape gratis downloaden

Zoals eerder gemeld, dit is freeware en om die reden kun je Photoscape gewoon gratis Downloaden. Download de laatste versie van Photoscape (versie 3.5, laatste update op mei 2010).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 13,83 MB
Datum zondag 09 januari 2011 - 22:54:58
Downloads 5833
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd