Foto programma's [ Gratis software voor fotobewerking, beeldbewerking, browsen en beheren van foto's ]

XnView 1.97.8
Beschrijving Met dit programma kunnen meer dan 400 verschillende formaten grafische bestanden worden geopend en geconverteerd.

XNview

De freeware XnView 1.97.8 is een handig gratis programma om afbeeldingen van verschillende formaten te bekijken, te beheren en in beperkte mate te bewerken. Een groot pluspunt van XnView is dat het zoveel verschillende grafische formaten ondersteunt (meer dan 400 blijkbaar). Voor het converteren van afbeeldingen is dit freeware programma een aanrader.

Gratis

Xnview is gratis voor thuisgebruik en voor nonprofit-organisaties. Deze tool is in meer dan 40 talen te gebruiken. De software is voor diverse besturingssystemen beschikbaar waaronder Windows, Mac OS X, Linux en Solaris.

Je kunt met XnView onder andere foto's vergroten, verkleinen, roteren, de helderheid aanpassen, kleurcorrectie en filters toepassen. Een handige mogelijkheid is bijvoorbeeld het verwijderen van rode ogen in foto's.

Xnview heeft veel weg van het pakket Irfanview. Sommige stellen zelfs dat XnView eigenlijk een kloon van IrfanView is. Download hieronder de multi talen versie waarin ook een nederlandse versie beschikbaar is. Onderstaande download is geschikt voor Windows Xp, Vista, 7, server, 2000.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 4,7 MB
Datum dinsdag 21 september 2010 - 17:54:51
Downloads 4389
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd