Browsers [ Internet Browsers - gratis surfen op het web met Safari, Chrome, Explorer, Firefox, Opera en meer ]

K-meleon 1.5.4
Beschrijving Ben je op zoek naar een alternatieve internet browser? Iets anders dan Firefox, Internet Explorer, Safari of Opera? Of zoek je een browser die specifiek gebruik maakt van de Gecko Engine? Misschien om op Windows jouw websites goed te testen voor Apple Mac gebruikers?

K-Meleon

K-Meleon is een lekkere kleine lichte internet browser met een paar voordelen. Een groot voordeel is dat het kleiner is dan de meeste browsers. Een ander leuk voordeel is het gebruik van Mouse Gestures (muis beweging navigatie). Dus een specifieke beweging met de muis zal door deze K-Meleon browser worden gezien als commando. Zo kun je met een specifieke beweging terug naar de vorige pagina, etc.

Zoek je een echte goede en robuuste browser om te internetten? Dan ga je toch beter aan de slag met Firefox. Zie de volgende pagina: Download firefox

Download via deze pagina de laatste versie van K-Meleon (versie 1.5.4 van maart 2010, helaas niet in het nederlands beschikbaar nog, deze versie betreft de engelse versie met installer).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 5,37 MB
Datum maandag 08 maart 2010 - 16:31:55
Downloads 7523
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd