Media Center Freeware [ recorder freeware, free tv pc, tv naar pc software ]

Media Player Classic Homecinema 1.5.0.2827
Beschrijving Misschien ken je de Mediacenter van Microsoft? Er zijn ook gratis oplossingen om thuis een media center in te richten.

Media Player Classic Homecinema

Media Player Classic Homecinema is een gratis mediaspeler die zich voornamelijk richt op Home Entertainment... de media center speler zeg maar. Deze Homecinema is gratis omdat het Open Source is. Zet deze oplossing bijvoorbeeld in voor het opzetten van een eigen media center, een eigen htpc (= home theater personal computer).

Geschiedenis Media Player Classic

Media Player Classic is ooit begonnen als een Open Source Project. Echter is de oorspronkelijke initiatiefnemer ermee gestopt en toen is de ontwikkeling gesplitst in 2 verschillende toepassingen:
- de gewone classic player
- de Home cinema player
Naast deze 2 opensource projecten is er ook een russisch ontwikkel team gestart met het verder ontwikkelen van een home cinema software oplossing. Het verwarrende is dat zij qua versienummer bijna gelijk lopen met het opensourceproject. De vraag is eigenlijk ook, welke versie is beter? Die van de russen of die van Sourceforge?

Je kunt via deze site ook de gewone classic player downloaden:
download Media Player Classic

Gratis media center

Media Player Classic Homecinema kan worden gebruikt als een gratis Media Center oplossing zoals Microsoft's Media Center. Deze MPC ondersteunt bijvoorbeeld EVR rendering. Daarnaast heeft MPC Home Cinema onder andere een optie voor anti-tearing, voor Directx video acceleration, synchronisatie voor ondertiteling (van films en series) en het biedt ondersteuning voor de Shuttle PN31-afstandsbediening.

Vorige versies
februari 2011 - MPC Homecinema 1.5
september 2010 - ,, ,, 1.4
augustus 2009 - ,, ,, 1.3
mei 2009 - ,, ,, 1.2.1093.0
mei 2009 - MPC Homecinema 1.2.1090.0
november 2008 - Media Player Classic Homecinema 1.2.908.0
juni 2008 - Media Player Classic Home cinema 1.1.604.0
maart 2008 MediaPlayer Classic HomeCinema 1.1.0.0

Downloaden

Om MPC Homecinema te downloaden moet je de onderstaande link volgen. Als het goed is dan begint direct of na een paar seconden de download.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 6,48 MB
Datum vrijdag 04 februari 2011 - 12:04:21
Downloads 2900
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd