Beveiligings software [ Bescherm de computer tegen indringers met deze gratis beveiligingssoftware zoals firewalls en detectie programma's. ]

ZoneAlarm Free Firewall 12.0.104.000
Beschrijving Op zoek naar een effectief en eenvoudig te gebruiken firewall programma?

Zonealarm Free Firewall

De freeware ZoneAlarm Free Firewall is één van de populairste gratis firewall oplossingen die momenteel te downloaden is. Er zijn meerdere versies verkrijgbaar, maar de basic ZoneAlarm protection is echt gratis / freeware (in tegenstelling tot de Pro versie). Deze freeware firewall kan ieder programma afzonderlijk blokkeren, wel of niet toestaan om te communiceren met het netwerk en / of het internet. Wanneer een onbekend programma contact probeert te maken met het netwerk of met het internet dan vraagt ZoneAlarm de gebruiker (jou) om een bevestiging / om eerst akkoord te geven. Deze firewall is geschikt voor zowel Windows XP, als ook voor Windows Vista, 7, 8 en de nieuwste Windows 8.1. Bij gebruik van ZoneAlarm Free schakelt deze gratis firewall automatisch de Windows firewall uit.

Zonealarm Free Firewall review

In de Zonealarm review van Top10reviews kreeg deze software overall een Gold Award. Met name het zeer gebruikersvriendelijke aspect van de software sprak de reviewers erg aan. Ook installeert het programma erg eenvoudig en is het zeer betrouwbaar. Nadeel is alleen, volgens Top10reviews, dat het oplossen van problemen wel erg lastig is zoals bijvoorbeeld bij problemen om met MSN Messenger online te komen. PCMag heeft in haar review van de Zonealarm Suite (waaronder dus ook de Firewall oplossing) een Editors Choice toegekend aan Zonealarm omdat het erg goed werkt.

Verder kreeg deze software van Cnet de Five star award. Tevens is het de PC Mag Editors choice award in 2013. Kortom, vele positieve reacties.

ZoneAlarm Antivirus Firewall Free

Misschien verwarrend, maar er is ook een gratis firewall met antivirus combinatie pakket van Zone Alarm beschikbaar. Deze heeft de naam ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall en hiermee krijg je dus 2 oplossingen in één download. Natuurlijk hebben we die combi versie ook op deze site staan: download ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall.

Gratis zonealarm free firewall downloaden

Ga na het downloaden en installeren akkoord met de licentievoorwaarden en laat ZoneAlarm eventueel de computer scannen op standaardprogramma's (zoals aanbevolen) en laat uiteindelijk de computer opnieuw opstarten. ZoneAlarm is met name geschikt voor de beginnende gebruiker, maar heeft ook voldoende mogelijkheden voor de ervaren gebruiker.

De meest recente versie bevat een aangepaste installer / setup waardoor je computer nog beter beveiligd zou moeten zijn. Hieronder kun je de laatste versie van ZoneAlarm Basic Firewall helemaal gratis downloaden.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 38,15 MB
Datum zondag 03 november 2013 - 22:25:28
Downloads 8034
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd