Beveiligings software [ Bescherm de computer tegen indringers met deze gratis beveiligingssoftware zoals firewalls en detectie programma's. ]

ZoneAlarm Free Antivirus Firewall
Beschrijving Gratis Firewall software in combinatie met een antivirus tool.

ZoneAlarm Free Antivirus Firewall

De software ZoneAlarm is één van de populairste gratis firewall en anti virus downloads die momenteel gratis te downloaden is. Echter de gecombineerde oplossing is pas sinds 2012 beschikbaar, voorheen alleen los te downloaden. ZoneAlarm Antivirus beschermt niet alleen jouw systeem van ongewenste indringers, virussen en andere malware, het bevat ook een anti phishing - site authentificatie - identiteit beveiliging. De gratis versie heeft natuurlijk welke enkele beperkingen ten opzichte van de premium versie waaronder de ouderlijke toegang beperking, het virtuele surfen, PC tune-up en je kunt geen support opvragen. Maar dan nog is de free versie zeer compleet.

ZoneAlarm Free Firewall

Veel mensen raken in de war van het feit dat ZoneAlarm meerdere free tools in de markt heeft gebracht. Maar het valt mee. Er is een losstaande Firewall versie en er is dus een versie waarbij de Antivirus en de Firewall zijn samengevoegd. Zoek je dus alleen een firewall, dan kun je op deze site ook ZoneAlarm Firewall Free downloaden. Vind je de combinatie wel handig, blijf dan op deze pagina.

Zover bekend is dit de enige gratis Antivirus tool die gelijk ook een Firewall bevat. Bescherm jezelf met één van de betere gratis internet beveiligingsoplossingen. De alles in 1 software laat de anti virus en de firewall soepel samenwerken voor maximale bescherming van de computer en de gebruiker.

Download hieronder de laatste versie van ZoneAlarm Free Antivirus+Firewall die ook geschikt is voor Windows 8.1. Het betreft versie 12.0.104.000 (oktober 2013).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 260,45 MB
Datum zondag 03 november 2013 - 22:39:44
Downloads 7359
Download
Beoordeling
 10.0 - 1 stem 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd