Strategie / Avontuur Games [ Download gratis Games - Game demos en freeware games - strategie / strategische en avontuur spellen ]

Gratis Spore Creature Creator
Beschrijving Download hier de gratis Spore Creature Creator!
Ga aan de slag met de Spore Creature Creator en creëer de meest gekke wezens en laat je fantasie de vrije loop. Geef ze de meest flitsende kleuren, speel met ze, laat ze dansen en deel ze ook met je vrienden.

De gratis versie van de Spore Creature Creator bevat alles wat je nodig hebt om de wezens te bouwen die in het najaar jouw wereld van Spore kunnen gaan bevolken. De wezens die je nu maakt kun je namelijk straks zonder problemen uploaden naar de game Spore.

Het spel Spore begint met een klein celletje dat zichzelf moet zien te redden in een vijandelijke omgeving. Afhankelijk van het soort mond dat je kiest voor jouw wezen ben je een planteneter, een vleeseter of een alleseter. En ook in Spore geldt de wet van de sterksten, het is eten, of gegeten worden. Als je groot genoeg bent zorgen de steeds sterker worden stromingen ervoor dat je aanspoelt op het vaste land.
Afbeelding
Bestandsomvang 184,06 MB
Datum dinsdag 17 juni 2008 - 23:23:08
Downloads 2784
Download
Beoordeling
 9.0 - 1 stem 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd