P2P Software [ Gratis Limewire - Bearshare - FrostWire - ShareAza en meer downloaden ]

Ares Galaxy 2.09
Beschrijving Ares Galaxy is een Peer to Peer (P2P) filesharing programma waarmee je video, MP3, software, etc. kunt delen met- en downloaden van andere gebruikers.

Ares 2.0.9 is een gratis (open source) softwareprogramma wat lijkt op bijvoorbeeld Limewire en Kaaza. Het is verschil is dat dit programma veel effectiever werkt dan Limewire en Kazzaa. Een ander pluspunt van Ares is dat u weinig nepbestanden in Ares tegen komt. Tevens is Ares spyware vrij. Tegenwoordig heeft u veel keus uit verschillende filesharing programma's. Het Ares netwerk is groot en betrouwbaar. Ares is ook in het Nederlands verkrijgbaar.

Ook kunt u de downloads pauzeren en hervatten wanneer u wilt, dit is handig als bijvoorbeeld de verbinding verbroken wordt of de elektriciteit uitvalt tijdens het downloaden. Het programma beschikt over een ingebouwde zoekmachine waarmee u de bestanden kunt vinden die u zoekt.

Ares heeft een zeer aangename interface waarop u alle bestanden kunt bekijken die worden gedownload. Tegelijkertijd kunt u zoekopdrachten uitvoeren volgens uw criteria.

Download de Ares installer hier.

Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,92 MB
Datum maandag 16 juni 2008 - 11:37:25
Downloads 10271
Download
Beoordeling
 10.0 - 1 stem 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd