Chat Programma's [ Chat Freeware en VOIP zoals ICQ - Mirc - Trillian - Ventrilo - VentriloMix en Windows Live Messenger ]

Ventrilo 3.0.1
Beschrijving De chat software Ventrilo is ideaal voor Voice over IP (VoIP). De download van Ventrilo betreft hier Versie 3.0.1, de Client voor Windows 32bit. Er is ook een versie voor Windows 64 bit en een Mac OSX versie.

Ventrilo biedt surround geluid en speciale effecten (special sound effects) per gebruiker, per kanaal en per server. Ook kun je als gebruiker vele instellingen zelf bepalen, bepaal zelf hoe het geluid van anderen of van bepaalde events voor jou te horen moet zijn.

Ventrilo is het meest bekend vanwege de goede geluidskwaliteit en de beperkte belasting voor de CPU / processor wat prettig is vooral tijdens het spelen van games. Ook vinden veel gebruikers Ventrillo prettig om mee te werken vanwege de eenvoudige en begrijpelijke interface. Je hebt snel door hoe alles werkt.

Deze chat software is vergelijkbaar met de software TeamSpeak.

Dit is trouwens geen Ventrilomix, deze versie maakt wel onderdeel uit van Ventrilomix. Wens je meerdere ventrilo versies te installeren en te switchen tussen de versies? Dan moet je VentriloMIX Downloaden.

Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 2,57 MB
Datum woensdag 11 juni 2008 - 23:59:08
Downloads 6686
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd