Foto programma's [ Gratis software voor fotobewerking, beeldbewerking, browsen en beheren van foto's ]

Photo Pos Pro 1.84
Schrijver PowerOfSoftware
Beschrijving Op zoek naar een foto en afbeelding bewerker vol met functionaliteit?

Photo Pos Pro

Als je een foto en beeld bewerker / editor nodig hebt die vol zit met handige functionaliteiten dan moet je zeker de freeware Photo Pos Pro eens uitproberen. De meeste van de functies van dit programma zijn toegankelijk via knoppen in het hoofdscherm aan de bovenkant en linkerkant. Volgens gebruikers komt Photo Pos Pro als gratis tool nog het meeste dicht bij het professionele Photoshop. Nadeel hierbij is wel dat het aan te raden is de gedetailleerde tutorial door te nemen omdat deze software zoveel functies kent dat je wel wat verstand van zaken moet hebben. Zo moet je bijvoorbeeld weten wat lagen / layers zijn, welke functie je moet gebruiken voor bepaalde bewerkingen, etc. Zoals de naam al aangeeft is Photo Pos Pro een fijne tool voor grafische experts zowel qua mogelijkheden als ook qua gebruik / interface.

Photo Pos Pro stelt je in staat om digitale foto's en afbeeldingen / graphics te maken / te ontwerpen en aan te passen / te bewerken. Maak met gemak zeer bijzondere en spectaculaire ontwerpen, mooie collages, groet kaarten, bedrijfs visite kaartjes, website designs / ontwerp, grafische knoppen en meer. En dat helemaal gratis dankzij de Freeware licentie.

In de update naar 1.80 is ondersteuning toegevoegd voor Windows 7 en kun je nu eenvoudig HTML pagina's maken via de webpage wizard. Ook zijn er nieuwe templates toegevoegd. Versie 1.81 verbeterd het management van het geheugen en voegt heel veel nieuwe functies toe uit de wensenlijst van gebruikers... welke functies weet ik helaas niet en kan ik niet vinden. Versie 1.82 bevat ondersteuning voor Windows 64-bit versies, nieuwe object eigenschappen, nieuwe help onderdelen en wederom nieuwe functies uit de wensenlijst. Nieuwe templates en nieuwe functies in versie 1.84 van april 2011.

Vorige versie was 1.82 van juli 2010.

Download hieronder de meest recente versie, Photo Pos Pro 1.84 van april 2011.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 40,05 MB
Datum donderdag 21 april 2011 - 09:40:42
Downloads 1775
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd