Downloads

AVG anti virus 2012

Op zoek naar een gratis maar wel ook een goed antivirus programma?

AVG anti virus free edition

Deze gratis en bekende software beschermt jou / jouw computer tegen diverse bedreigingen in de vorm van een virus, malware en / of spyware. De antivirus oplossing AVG anti virus free edition is een professionele software oplossing om jouw computer te beschermen tegen aanvallen en de installatie van ongewenste software. AVG Anti Virus Free Edition is de gratis freeware variant van één van de beste virusscanners van dit moment. Dagelijks worden er de nieuwe virus definities bijgewerkt en zo zorg je ervoor dat de virusscan ook de meest recente bedreigingen weet te vinden, jouw lijst met bedreigingen blijft dus altijd up to date. De free edition heeft inmiddels versie 2012 bereikt. Primaire doel van de software is om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van een zogenaamde Trojan Horse (Trojaans paard), van een Worm of van een Virus. Het beschermen tegen deze aanvallen heet in het algemeen "antivirus". Ook wordt wel eens minder schadelijke maar evengoed ongewenste software op de computer geplaatst ten behoeve van het verzamelen van jouw gegevens (spyware) of voor het tonen van reclame op jouw PC. AVG Anti-Spyware beschermt jou hier tegen, zodoende krijg je dus geen spyware of adware op jouw PC. De maker van de antivirus freeware is AVG Technologies (voorheen Grisoft). De freeware versie AVG Anti-Virus Free Edition heeft in tegenstelling tot de betaalde versie, namelijk AVG Anti-Virus Pro, geen spamfilter / geen anti-rootkit / geen firewall en geen Safe Downloads.

AVG 2012

In de meest recente versie vam AVG is een hele lijst aan verbeteringen aangebracht. Voornamelijk zijn diverse valse meldingen verholpen, dus de meldingen dat er gevaar zou zijn / een virus gevonden was terwijl er eigenlijk niets aan de hand was. En de AntiRootkit detectie is wederom verder verbeterd (ook nieuwe varianten van de Alureon rootkit worden snel gedetecteerd bijvoorbeeld). En diverse bugs / crashes zijn verholpen.

AVG 2011

In de voorlaatste versie (AVG anti virus 10 / 2011) was de scanning van Anti-Rootkit sterk verbeterd. En is de, voor deze antivirusscanner unieke toevoeging, LinkScanner nog verder verbeterd waardoor surfen op het internet nog veiliger is, Superior Web Protection noemen ze het zelf. AVG 2011 (andere naam voor versie 10) moet ook eenvoudiger zijn in het gebruik. Opmerkingen van gebruikers zijn verwerkt ten behoeve van eenvoud en gemak. Bijvoorbeeld de nieuwe game modus zodat gescand wordt op de achtergrond en jouw game niet onderbroken wordt. En ook is er nu een Single click fix voor het snel laten repareren en oplossen van problemen. Bovenop voorgenoemde is bij elke release altijd een hele waslijst van kleine verbeteringen en oplossingen voor problemen en bugs te zien. In versie 9.0 zijn diverse aanpassingen gedaan aan de toolbar, zijn problemen opgelost en een aantal kleine verbeteringen aangebracht aan de software. Deze software werkt goed onder Windows XP, Vista en de nieuwste windows 7. Ook bevat deze gratis antivirus een zogenaamde LinkScanner die jouw pc beschermt tijdens het internetten tegen eventuele schadelijke websites. En de scanner doet bijna ongemerkt zijn werk, volgens de makers merk je nauwelijks vertragingen.

AVG anti virus update

De software AVG anti virus krijgt regelmatig een update. Dit is zeer positief omdat de makers van virussen en trojan horses ook niet stil zitten. Regelmatig zijn er nieuwe bedreigingen op internet waar je jezelf tegen moet beschermen. Een antivirus die up2date is dat is van groot belang. Hieronder een overzicht van de vorige versies van de Freeware Virus bestrijder: AVG Anti-Virus Free Edition 2012 1913 februari 2012 ,, ,, ,, versie 2012 1890 / 1901 december 2011 ,, ,, ,, versie 10.0.1391 augustus 2011 ,, ,, ,, versie 10.0.1388 juni 2011 ,, ,, ,, ,, ,, 10.0.1382 mei 2011 ,, ,, ,, ,, ,, 10.0.1325 / 10.0.1325 - april / maart 2011 Trefwoorden: AVG Free, AVG Technologies Anti Virus, AVG Antivirus, AVG Free Edition

AVG Anti Virus getest

(15 sept 2008, tijdje geleden alweer dus) In een test van AV-Comparatives is AVG Anti-Virus goed uit de test gekomen, evenals Norton Anti-Virus en avast! Professional. Echter AntiVir Premium is weer als beste virusscanner getest. De scanners van McAfee en Microsoft (Live OneCare) zijn niet goed uit deze test gekomen.

Beperkingen van AVG Anti-Virus Free

Er zijn meerdere versies van AVG Antivirus zoals deze free versie en de AVG Anti-virus Pro. De AVG Free Edition biedt basis bescherming tegen virussen en tegen spyware. Deze gratis versie heeft wel minder functies, krijg je geen online support en is het alleen toegestaan voor privé en niet commercieel gebruik. Belangrijk om te weten is dat de gratis versie geen rootkit- en geen webshieldbescherming biedt, en die zijn eigenlijk wel belangrijk.

Plus punten van de Free Edition

Het is een veel gebruikte anti virus oplossing en dus een grote gebruikersgroep. Eenvoudig te downloaden en te installeren. Een goede en betrouwbare bescherming, minimaal net zo goed als de betaalde versies. Het kost helemaal niets, gratis en toch legaal!

Alternatieven

Wat zijn verder nog goede alternatieven voor deze gratis antivirus scanner. Momenteel is ook Panda Cloud erg populair. Ook dit is een gratis anti virus tool maar met een vernieuwende aanpak. Een andere bekende is Avast Antivirus waarmee je ook een goede gratis oplossing in huis haalt. Toch liever AVG? Download deze dan hieronder.

AVG antivirus download

Hieronder vind je de AVG antivirus 2012 download link en hiermee verkrijg je de meest recente versie volledig gratis. Deze versie van AVG is geschikt voor Windows 7, voor Windows Vista en ook nog voor Windows XP (wel 32 Bits). Liever de 64 bits versie? AVG Antivirus 64 bits downloaden. Helaas is de software niet geschikt voor systemen met windows-versies ouder dan Windows XP.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 129MB
Datum woensdag 01 februari 2012 - 16:24:36
Downloads 15368
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden