Downloads

Limewire Plus 1.7

Jij wilt films, muziek, software en dergelijke downloaden en toch alle mogelijkheden hebben van een goede P2P downloader? En je wilt ook niet betalen voor een PRO versie of iets dergelijks?

Limewire Plus

Limewire PlusMet Limewire Plus heb je dezelfde mogelijkheden als bij de gewone Limewire, maar dan plus extra's. Je kunt dus ook met Limewire Plus gemakkelijk muziekbestanden en films delen en binnenhalen. Limewire is al jarenlang het meest populaire peer to peer programma (P2P). Maar Limewireplus biedt meer mogelijkheden en is toch gratis. Volgens de makers is Limewire Plus is hét Nederlands alternatief voor Limewire Basic en Limewire Pro (betaalde versies).

Lime Wire plus

Volgens de makers zou Lime wire Plus even snel zijn als Limewire Pro en heeft het een Kelkoo en youtube integratie. Mensen hebben aangegeven problemen te hebben met Limewire Plus. Vaak komt dit vanwege te strenge Firewall instellingen. Zet jouw Firewall uit en dan moet je wel muziek kunnen downloaden volgens gebruikers. Of stel de Firewall zodanig in dat alleen Limewire wel toegang tot alles heeft.

Limewire 5

Er is een nieuwe versie uitgekomen van de normale Limewire, namelijk Limewire 5. Het is natuurlijk niet ondenkbaar dat er ook een nieuwe versie moet komen van Limewire Plus die zich op deze versie 5 zal aan gaan sluiten. Momenteel is over een versie upgrade nog niets bekend. Huidige en nieuwste versie is Limewire 5.1.4 (juni 2009).

Lime Tags

Limewire 5 downloaden
Limewire Basic Downloaden
Download Limewire Plus

(let op: de nieuwste versie van de gewone Limewire (dus niet de Plus versie) ook op deze website: Gratis Limewire downloaden

Limewire Plus Downloaden

Download via deze site de laatste versie van deze Plus variant, de 1.7 versie. Het is ook helemaal gratis, je hoeft dus niets te betalen om Limewire Plus te downloaden. Ook is de Download niet zo heel groot, slechts 16,2 MB. Veel plezier!
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 16MB
Datum zaterdag 21 juni 2008 - 22:07:50
Downloads 48622
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden