Downloads

qBittorrent

Het qBittorrent project geeft als doel om een open Source alternatief te bieden voor µTorrent. qBittorrent wordt ontwikkeld door vrijwilligers die hieraan werken in hun vrije tijd. De software is gratis maar zij zouden daarom een donatie waarderen (niet aan ons doneren, wij zijn niet betrokken bij de ontwikkeling van deze opensource tool). Maar ik zou wel eerst de software downloaden en uitproberen.

qBittorrent

Torrents (torrentbestanden) zijn nog steeds populair en qBittorrent kan jou bij het downloaden helpen. Q-Bittorrent heeft geen problemen met het werken met grote gedecomprimeerde muziekbestanden. Het downloaden gaat snel en de software bevat geen advertenties. Je kunt met deze torrent-tool kwalitatief hoge FLAC bestanden vinden als ook gedecomprimeerde WAV of AIFF bestanden. Wens je de muziek in studiokwaliteit dan kan het downloaden van een enorm groot bestand vaak erg lang duren. Met de client qBittorent gaat dat een stuk sneller (de tool downloadt van meerdere hosts tegelijkertijd). Het gebruik van de tool is eenvoudig dankzij de duidelijke interface. Dus wil je graag downloaden via torrent, dan is qBittorent wel een van de betere muziekdownloaders.

Andere torrent freeware

De meest bekende is natuurlijk uTorrent (spreek uit als mutorrent): uTorrent downloaden
Of wat dacht je van Bitcomet en BitTornado? Zin om deze software te testen? Download hieronder de 64 bit versie voor Windows 8 en Windows 10 helemaal kostenloos.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 2MB
Datum zondag 13 december 2020 - 20:53:24
Downloads 2704
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden