Downloads

Spotnet Watchdog 0.3.0

Wil je een watchdog voor Spotnet? Automatisch favoriete titels scannen?

Spotnet Watchdog

Na het wegvallen van FTD als spotter paradijs moeten de downloaders nu over stappen op forums of op Spotnet. Een groot gemis bij Spotnet is onder andere een soort FTDWatchdog maar dan voor Spot Net. Maar met Spotnet Watchdog hebben we een vergelijkbare oplossing. Deze watcher werkt bijna hetzelfde. Je voegt een titel of deel van een titel toe aan de lijst. Hierbij kun je aangeven in welke categorie dit trefwoord gezocht moet worden (beeld, geluid, applicaties / software) en eventueel ook in welke subcategorie (Bluray, Divx, DVD5, Flac, MP3, Android, Windows, etc.). Vervolgens kun je deze watchlist laten vergelijken met de database van Spotnet en zie je alle spots die voldoen aan deze lijst. Spotnet Watchdog brengt weer overzicht in de puinhoop van Spotnet.

FTD Watchdog vs Spotnet Watchdog

Wat is nu nog (wat betreft versie 030) het verschil tussen FTD- en Spotnet- Watchdog? De verschillen zijn nog wel groot. Maar dit is niet zo gek, FTD watchdog heeft een lange tijd gehad om te worden wat het was. De watchdog voor spotnet is net nieuw. Een direct merkbaar verschil is dat bij het aanklikken van een in Spotnet gevonden titel je niet direct doorgaat naar de uitleg / spot / download pagina. Dit is een groot nadeel. Je moet dus eerst zelf terug naar Spot-net om daar opnieuw te zoeken naar deze titel. Maar wie weet wordt dit in een volgende versie al verholpen (dit werkt trouwens wel in Spotdog, maar die heeft weer andere nadelen). Een ander verschil is het niet kunnen toekennen van specifieke kleuren, een functie die in FTDwatchdog gebruikt kon worden om bijvoorbeeld applicaties te onderscheiden van muziek. En in FTD-watchdog werden ook automatisch alle films die op IMDB een bepaald cijfer hadden automatisch in de resultaten lijst getoond, dit mist in deze variant (nog).

FTD alternatief

Op last van de rechter, door een aanklacht van Brein, heeft FTD alle toegang moeten sluiten en is het dus niet meer te gebruiken. Het alternatief voor FTD, op dit moment althans, is Spotnet. Het handige van Spotnet is dat het niet op een bepaalde server staat en dus lastiger aan te pakken zal zijn voor Brein. Spotnet is net zoals Spotnet Watchdog natuurlijk geen volwaardige vervanger van FTD, maar op dit moment het beste alternatief. (download spotnet)

FTD Watchdog

FTD WatchdogHet zal duidelijk zijn dat zonder werkende FTD je aan FTD Watchdog ook niet veel meer hebt. Zodoende deze vervanger Spotnet Watchdog. Een ander alternatief voor FTDwatchdog is Spotdog. Je ziet wel aan de naamgeving dat de makers van deze nieuwe tools erg geinspireerd waren door de oorspronkelijke software.

Nieuw in versie 0.3.0

1) bug fix voor een fout in de weergave van subcategorie 2) je kunt de resultaten nu sorteren op een kolom door erboven te klikken 3) filter nu ook op subcategorie en / of op spotter naam

Vorige versies:

Spotnet Watchdog 0.3.0 - maart 2011 ,, ,, v0.2.0 - februari 2011 ,, ,, v0.1.0 - februari 2011 Download hieronder de nieuwste versie van Spotnet Watchdog.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 419kB
Datum zaterdag 05 maart 2011 - 11:26:53
Downloads 10116
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden