Downloads

OpenTTD 1.1.3

Ben jij gek van simulatie games? En heb je zin om lekker gratis te gamen? Hier kun je een spel downloaden met als doel het grootste imperium op te zetten.

Transport Tycoon Deluxe

OpenTTD staat eigenlijk voor Open Transport Tycoon Deluxe, dus een open source versie van dit bekende Tycoon spel. Je speelt in dit spel een ondernemer die zijn eigen transportbedrijf runt. Je moet het met jouw vervoers-bedrijf opnemen tegen andere bedrijven. De download versie is OpenTTD 1.1.1 (echter wel een Release Candidate, niet officieel een stabiele versie dus) en deze is uitgebracht op 20 mei 2011, bijna 7 jaar na de start van dit project. Deze game is eigenlijk een gratis variant op het bekende en commerciele spel van Microprose, Transport Tycoon Deluxe. Maar Open TTD gaat inmiddels eigenlijk al veel verder dan de vroegere commerciele versie en dus is dit eigenlijk de betere game. De maps zijn bijvoorbeeld 64 keer groter dan in Tycoon deluxe en dit spel is wel multi player.

Gratis online gamen

Met OpenTTD kun je ook online tegen andere spelers gamen via het internet. Dus ben je goed in het opzetten van jouw bedrijf in Transport Tycoon? Probeer het dan eens te spelen tegen andere mensen in plaats van tegen de computer. OpenTTD 1.1.1

Openttd video tutorial

Hieronder een Youtube video met daarin een Openttd tutorial voor beginners. Maar je kunt ook even snel deze video bekijken om te zien hoe het spel er uit ziet en of het iets is voor jou!?

Originele versie nodig

Ja dit is wel een beetje een domper. Er zijn een paar bestanden nodig van de commerciele versie van Transport Tycoon Deluxe van Atari. Heb jij deze game nog liggen van vroeger? Prima, installeer het en met Open TTD kun je het spel weer nieuw leven in blazen. Heb je het spel niet? Misschien is het 2e hands te koop? Of bij een online game shop? En anders is de originele Transport Tycoon Deluxe voor Windows wel te vinden op internet en gratis te downloaden.

Benodigde bestanden van het origineel

De benodigde bestanden voor OpenTTD van de commerciele versie van Transport Tycoon Deluxe van Atari zijn: - sample.cat - trg1r.grf - trgcr.grf - trghr.grf - trgir.grf - trgtr.grf Maar je kunt ook de TTD GRF bestanden gebruiken van de DOS versie van Transport Tycoon: TRG1.GRF TRGC.GRF TRGH.GRF TRGI.GRF TRGT.GRF Installatie instructies zitten bij de download in een readme bestand. Daarbij staat ook beschreven waar de bestanden van het originele spel moeten komen te staan. De game werkt op Windows XP, Windows Vista en Windows. Maar naast naast Windows gebruikers kunnen ook gebruikers van de Apple Mac OS X en van Linux dit spel downloaden en spelen. De download hieronder is de installatie versie voor de Windows gebruikers (specifiek 32 Bits). Er is ook een 64 bits versie beschikbaar, maar hier dus de 32bits versie.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 4MB
Datum zondag 18 september 2011 - 14:25:47
Downloads 7549
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden