Downloads

RegCleaner 4.4

Computer traag? Last van vastlopers of storingen? Wil je dit verhelpen en weet jij wat een Windows register is?

RegCleaner

RegCleaner staat voor / is een afkorting voor Registry Cleaner wat inhoudt dat het jouw register van Windows kan opruimen. RegCleaner zorgt ervoor dat alle overbodige zaken uit jouw registry worden verwijderd. Er blijft namelijk na het deinstalleren van software heel veel staan in jouw register en dit zorgt ervoor dat jouw computer op gegeven moment steeds trager wordt.

Computer opschonen

Waarom zou je jouw computer opschonen? Ja eigenlijk hebben alle apparaten zo nu een dan een onderhoudsbeurt nodig. Zo ook de computer. Zoals eerder gemeld installeer je wel eens iets en later deinstalleer je wat software. Je kijkt op internet en jouw browser plaatst dan allemaal cache bestanden, maar ook zet deze gegevens in het register. Ook andere programma's zoals Office plaatst diverse gegevens en tijdelijke bestanden op jouw computer. Als je dit allemaal gewoon laat staan en je niet de tijd neemt om de computer op te schonen, dan wordt deze trager.

Alternatief voor RegCleaner

Een ander handig en vergelijkbaar programma is CCleaner, echter dit programma maakt dan meer schoon dan alleen jouw register zoals Regcleaner dit doet. Ook heb je nog RegSupreme, Digeus Registry Cleaner, Kleaner, Registry Cure, etc.

Werking Regcleaner

Je kunt Reg-cleaner eigenlijk heel veilig gebruiken, dus ook als je een minder ervaren computer gebruiker bent. Andere cleaners scannen de computer en verwijderen dan ongevraagd diverse zaken uit het register. Dit is gevaarlijk. Regcleaner scant en geeft dan een lijst met eventuele overbodige entries. De gebruiker kan dan aangeven of bepaalde software inderdaad niet langer op de computer staat. Ook kun je eenvoudig diverse / enkele startup programma's verwijderen zodat jouw PC sneller opstart. Download hieronder de laatste versie van RegCleaner gratis.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 529kB
Datum dinsdag 23 juni 2009 - 05:16:24
Downloads 9020
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden