Downloads

ASklaver 5.2

Wil je graag een potje klaverjassen op jouw PC? En wil je dit klaverjas spel gratis downloaden?

ASklaver

Het spel ASklaver is een zeer bekend gratis klaverjas spel voor de PC. Het is niet een heel recent nieuw spel, maar het werkt heel prettig en leuk en is echt gratis. Dus als je tegen de computer wilt klaverjassen dan is deze download echt een aanrader.

Klaverjassen

Klaverjassen is wel een beetje een hollands spel. Er is dan ook geen engelse benaming voor. Er zijn in Nederland ook veel wedstrijden. Dit gratis spel ASKlaver is prima geschikt ook om het spel te leren. Er zit uitleg bij het spel en je kunt het net zo vaak spelen als je zelf wilt.

Online Klaverjassen

Wil je liever niet eerst een programma downloaden en installeren? Wil je liever gewoon even online een potje klaverjassen? Dat kan, ga dan naar de volgende website:
Speel een flash versie zodat je kunt Klaverjassen online - geheel gratis natuurlijk.

Klaverjassen downloaden

Hieronder kun je het klaverjasspel ASklaver downloaden. Maar er zijn ook andere versies van dit spel voor de PC. Wil je andere versies bekijken en downloaden, ga dan naar de site Download Klaverjassen waar natuurlijk ook weer AS-klaver te vinden is (maar het is sneller om onderstaande link te gebruiken).

ASklaver downloaden

Klik hieronder om ASklaver te downloaden, versie 5.2 is de nieuwste versie. Deze download is virus vrij en gewoon veilig. Veel plezier met dit kaartspel.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 3MB
Datum zondag 22 februari 2009 - 15:43:01
Downloads 52473
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden