Downloads

Advanced SystemCare Free 6

Last van vertragingen, blauwe schermen, vastlopers, crashes en van beveiligings aspecten? Die zijn met deze tool voorbij.

Advanced system Care

Met deze freeware oplossing heb je vele oplossingen gratis in één tool. Je kunt namelijk met Advanced System Care (voorheen Advanced WindowsCare Personal) jouw computer scannen op spyware, adware en bekende virussen en repareren en optimaliseren. De gratis software bevat een snelle spyware scan, adware blokkeren, privacy cleanup en diverse systeem scans waarmee je foutieve registry gegevens kunt opschonen en ook onnodige tijdelijke bestanden / temporary files kunt verwijderen. Het programma kan ook jouw systeem analyseren en aanpassingen aanraden / adviseren waarmee je de werking / performance kunt verbeteren / jouw PC kunt versnellen. Advanced system care free is dus echt een geavanceerd pc hulpje.

Advanced SystemCare Free

Naast een PRO versie is er ook een gratis versie van deze prijs winnende software, namelijk Advanced SystemCare Free. De PRO versie is natuurlijk niet gratis en bevat een aantal extra functies ten opzichte van de Advanced System Care Free versie zoals een Registry deep scan, enhanced disk defrag, gratis technische ondersteuning, plannen van systeem onderhoud, etc. Maar SystemsCare Free biedt vele functies en een hele eenvoudige manier voor niet technische gebruikers om hun systeem goed na te laten kijken en te optimaliseren.

Nieuw in 6

De voornaamste vernieuwing is natuurlijk de ondersteuning voor Windows 8.1. Daarnaast natuurlijk de bekende updates zoals een nieuwe lijst tbv de Malware verwijdering, betere privacy bescherming, verbeterde online bescherming voor het online surfen en zoeken. Ook zijn diverse algemene foutjes / bugs verholpen.

Nieuw in 5.1

Privacy Sweep biedt nu ook support voor de meest recente versies van veel gebruikte software zoals Utorrent 3.1, Opera 11.6, Safari 5.1, Yahoo messenger 11.5, K-Lite Codec Pack 8.00, FoxiReader 5.1, Silverlight 5.0 en Xfire 1.141. Er is nu ook een zogenaamde "Performance Monitor" en IObit Uninstaller upgraded naar v2.1. Verbeteringen aan de ondersteuning voor Windows 8, ActiveBoost, filtering van cookies, registry scan, detectie van SSD (Solid State Drive). En oplossen van diverse bugs. Op zoek naar een goede gratis oplossing tegen spyware, voor het blokkeren van adware op jouw computer en die gelijk de PC kan repareren en optimaliseren? Deze software is geschikt voor Windows Vistaâ„¢, Windows XP, Windows 2000 (32bit en 64bit), Windows 7 en de nieuwste Windows 8. Hier kun je de laatste versie downloaden, ASC.exe versie 6 (6.4.0.292).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 9MB
Datum dinsdag 22 oktober 2013 - 23:03:25
Downloads 8879
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden