Downloads

FTD Watchdog 2.4

Wil je hulp bij het scannen van aanmeldingen bij FTD?

FTD offline

Helaas is FTD niet meer te gebruiken. BREIN is een rechtzaak tegen FTD begonnen en heeft deze uiteindelijk ook gewonnen. FTD moest volgens de rechter voor 1 maart 2011 offline zijn en dit is nu ook het geval. FTDwachtdog kun je nog wel downloaden, maar dit heeft natuurlijk weinig zin verder. Voor Spotnet, een FTD alternatief, is een soort watchdog in ontwikkeling. Het heet Spotdog en is hier natuurlijk ook te downloaden (is ook freeware). Spotdog is echter niet echt geschikt voor minder ervaren mensen omdat die dit programma niet eenvoudig kunnen installeren.

FTD Watchdog

FTD WatchdogMet FTD Watchdog heb je een handige tool om nieuwe aanmeldingen bij FTD automatisch te scannen. Dus stel je bent op zoek naar de film "Rambo 3" en je wilt weten wanneer deze film als DIVX of DVD op de nieuwsgroepen is geplaatst. Dan zet je "Rambo 3" in Watchdog en zodra iemand deze film bij FTD heeft aangemeld (een poster of een spotter) dan krijg je van FTD watchdog een signaal.

FTD Watchdog 2.4

De laatste versie / de meest recente versie deze tool is FTD Watchdog 2.4. Deze versie van deze automatische watchlist maker is niet geschikt voor FTD 3.8.4 maar zeker wel voor de nieuwste FTD 3.8.5. Want even voor de duidelijkheid, zonder FTD heb je aan deze software eigenlijk helemaal niets! (FTD downloaden)

FTD Watchdog 2.3

De voorloper van de huidige versie is FTD Watchdog 2.3. Deze versie, en jouw opgezette watchlist, kun je gewoon overschrijven met de nieuwe versie 2.4. Het is zelfs mogelijk om Watchdog 2.3 te blijven gebruiken. Maar de maker raadt iedereen aan te switchen naar de nieuwste versie en dat is 2.4. Sommige gebruiken de voorlaatste versie op Windows XP omdat deze beter zou werken dan de nieuwste op XP. Maar de nieuwste versie werkt ook onder XP en dus is mogelijk een ander probleem de oorzaak.

Nieuw in versie 2.4

1) Deze versie werkt goed met FTD 3.8.5
2) Automatische en eenmalige waarschuwing bij onbekende FTD versie 3) Niet langer beschikbare NZB diensten uit de knoppenlijst 4) De benamingen "Retail DVD" en "Promo DVD" zijn nu omgezet naar resp. "Retail" en "Promo", dit natuurlijk omdat je nu naast DVD schijven ook retail BluRay schijfjes kunt hebben Meer informatie? Zie FTDwatchdog.

FTD 3.8.5

ftd watchdog downloadenMisschien heb je het al gehoord, er zijn een aantal zaken drastisch aangepast in FTD 3.8.5. Hier kun je meer over lezen op de FTD download pagina. Maar vanwege BREIN en juridische overtredingen is bijvoorbeeld de NZB knop niet langer aanwezig. Maar hier komt FTD Watchdog van pas, die voegt namelijk weer één NZB knop of meerdere NZB knoppen toe aan FTD. Installeer wel eerst FTD en daarna pas Watchdog. Een andere optie voor dit NZB probleem is Koala FTD Search. Of je kunt NZbuddy downloaden als je weer een NZB knop wilt hebben. NZBuddy downloaden. Maar let op: dit zijn geen alternatieven voor het watchen wat je met FTDwatchdog ook kunt doen.

Vorige versies:

FTD Watchdog 2.40 - maart 2009 FTD Watchdog 2.3 - oktober 2008 FTDWatchdog 2.2 - september / oktober 2008 (voor FTD 3.8.3) ,, 2.1 - juli 2008 Download hieronder de nieuwste versie van Watchdog.
Afbeelding
Grootte 5MB
Datum zondag 15 maart 2009 - 22:07:45
Downloads 148865
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden