Downloads

Vuurwerk Screensaver

Binnenkort is het kerst, maar daarna komt Oud en Nieuw... het nieuwe jaar. En dan gaan we allemaal Vuurwerk afsteken. Freeware Downloads heeft twee leuke freeware screensavers gevonden met vuurwerk.

Vuurwerk screensaver

Hier hebben we gratis (freeware) een screensaver in de sfeer van Oud en Nieuw, nieuwjaarsavond. Vuurwerk op jouw PC met deze 3D Fireworks. Wat krijg je te zien? Wij hebben in deze download twee verschillende 3D Vuurwerk Screensavers geplaatst. Beiden laten de nachtelijke lucht zien waarin prachtige vuurpijlen worden afgeschoten. Je ziet de mooiste kleuren, vormen en effecten.... heel bijzonder en heel mooi! Eigenlijk laat de afbeelding hieronder niet helemaal goed zien hoe mooi het er op je scherm uit kan zien. Met name het feit dat je virtueel door het knallende vuurwerk kunt vliegen is erg leuk. 3D screensaver 1: op deze zie je in de verte bergen, landschap en ook wolken en de maan. In deze 3D vuurwerk saver vlieg je eigenlijk door de exploderende pijlen en hoor je de knallen. 3D screensaver 3: op deze zie je alleen de lucht, alleen hier is het vuurwerk wat gevarieerder. Deze screensaver heeft echter weer geen geluid.

Screensaver toepassing

Wat moet je ermee kun je denken? Het is sowieso leuk om een keer te zien. Je kunt na het downloaden de screensavers uitpakken en gewoon even bekijken zonder installatie. De moeite waard. Maar je kunt ze ook installeren en echt gebruiken om je scherm te beschermen. Mensen die langslopen zullen even blijven staan! En het is ook leuk om meer als video op de flatscreen of TV te gebruiken (net als de beroemde open haard vuur video) als je een oud en nieuw feestje hebt. Het blijft een afwisselend beeld namelijk de vuurwerk pijlen op je scherm en zal het oud en nieuw sfeertje goed neerzetten.

3D fireworks Screensaver

Hieronder een video van 1 van de 2 hieronder te downloaden screensavers. Hier zie je de video van de 3D fireworks Screensaver. Echter bij een betere videokaart zal de screensaver er op jouw computer vermoedelijk beter uitzien.

Screensaver download

Zoals hierboven beschreven, deze download bevat 2 screensavers ieder in een eigen ZIP bestand. Ze bevatten ook een beschrijving. En ze zijn gewoon gratis, geen nagscreens of reclame of iets dergelijks.

Systeemeisen

Let op, voor deze screensavers heb je helaas wel een grafische 3D kaart nodig in jouw PC. De savers maken namelijk gebruik van de 3D processor in jouw computer. Ook recente 3D drivers zijn aangeraden. Je kunt wel de instellingen van de screensaver aanpassen zodat deze minder zwaar is voor de graphics card. Ook het aantal pijlen kun je instellen. Bij mij begon de computer met 100 pijlen toch al wat minder snel te worden :) Andere suggesties:
Kerstgame : wil je eventueel ook een leuke 3D kerst game zien? Download via deze site het kerst spel 3d Kerstspel. Of download een eenvoudige kerst screensaver via deze site. Of kijken naar diverse vuurwerk video's? Ga dan naar Vuurwerk filmpjes . info. Deze screen saver is gratis en freeware en bevat geen gevaarlijke toevoegingen! Deze download is geschikt voor Windows XP, Windows Vista en nieuwere windows systemen.
Afbeelding
Grootte 490kB
Datum dinsdag 23 december 2008 - 14:45:19
Downloads 8295
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden