Downloads

Avast Free Antivirus 7.0

Auteur ALWIL Software
Op zoek naar een gratis oplossing tegen virussen op de computer? Dit is één van de meer bekende gratis virusscanners.

Avast! Free Antivirus

Antivirustopper Avast! Free Antivirus 7 (versie 7 final) is een zeer goed en gratis Antivirus programma bedoelt om op een snelle manier virussen op te sporen en te verwijderen. Avast van Alwil Software bevat naast Antivirus ook een boot-sector scanner, real-time bescherming, een e-mail scanner, anti-rootkit bescherming, anti-spyware en een script blokkade. Dit alles is verpakt met een makkelijk te gebruiken user interface. De antivirus-database wordt dagelijks bijgewerkt. Lees eventueel ook het artikel over gratis spyware.

Avast Home Edition

Avast Antivirus Home Edition was voorheen de benaming van de gratis Versie van de commerciele Avast Antivirus. De gratis Antivirus oplossing heet nu Avast! Free Antivirus en mag thuis en door non-profit organisaties worden gebruikt. Dus het is freeware onder voorwaarden.

Avast Antivirus Gratis

Ja Avast Antivirus is helemaal gratis, tenminste de Free versie, omdat het als freeware is uitgegeven. Er is echter wel de noodzaak om de zelfs de gratis versie na 60 dagen te registreren. De reden voor deze registratie kunnen wij niet achterhalen. Vermoedelijk willen ze op deze manier een beetje bijhouden hoeveel gebruikers het programma heeft. Je moet met een geldig / werkend e-mailadres registreren omdat naar dit adres de sleutel zal worden verzonden. De niet gratis versies zijn PRO antivirus en Internet security.

Avast anti rootkit

Rootkits zijn programma's die zich op jouw computer installeren en zichzelf en de processen / activiteiten verborgen houden. Rootkits vormen een aanzienlijk beveiligingsrisico voor zowel thuis computer als ook op bedrijfsnetwerken. Ze zijn lastig te vinden en ook lastig te verwijderen. Rootkits worden vaak geinstalleerd door een virus of door een ander type malware infectie. In Avast anti rootkit zit GMER technologie waarmee rootkit infecties worden gezocht. En als door Avast een rootkit wordt ontdekt dan wordt deze kit uitgeschakeld en zodra het veilig is dan wordt hij ook verwijderd. Dus Avast anti rootkit brengt geen schade aan de computer bij het verwijderen van deze ongewenste root-kits.

Avast instant messaging

Avast bevat een module voor het beschermen van Instant Messaging (IM) / zogenaamde chat programma's. Daarnaast is er ook een module voor het beschermen van P2P (peer-to-peer) programma's. De lijst van ondersteunde Instant Messaging (IM) en P2P programma's is aanzienlijk (meer dan 30 programma's waaronder AIM - AOL Instant Messenger, ICQ, Miranda, mIRC, MSN / Windows Messenger, Yahoo Messenger, Ares, BearShare, BitTorrent, eMule, Kazaa Lite, LimeWire, Shareaza en meer).

Trefwoorden

Avast Antivirus
Gratis Antivirus
Avast Home Edition
Avast Antivirus Free

Avast Free AntivirusAvast Antivirus Nederlands

De nieuwste versie van deze software was een tijdje nog niet in het nederlands beschikbaar. Inmiddels is er ook gewoon een Nederlandse versie beschikbaar en dus te downloaden. Download hieronder dus Avast Antivirus in het Nederlands, helemaal up to date en met de nieuwste ontwikkelingen op virus gebied.

Avast Antivirus review

Wat vinden anderen van deze software? In En in de Avast Antivirus review van CNET (februari 2011) staat dat ze enorm te spreken zijn over de uiterlijke verbeteringen van versie 6. Verder schrijven ze dat op het gebied van beveiliging Avast Free Antivirus 6 heel veel zaken heel goed doet. Het is namelijk eenvoudig in het gebruik, werkt redelijk snel qua scans etc. (goede benchmarks), het bevat vele handige en zinvolle functies en de internet beveiliging gaat verder dan alleen het voorkomen van phishing. Volgens CNET is Avast nog steeds één van de betere gratis oplossingen voor de beveiliging van jouw computer en dus zeker de moeite waard om te downloaden. Vorige versies:
Avast Free Antivirus 7.0.1474.765 (20 december 2012) Avast! Free Antivirus 6.0.1289 (september 2011) versie 6.0.1203 (juli 2011) Versie 5 Final (januari 2010) Avast Antivirus Home edition 4.8 .1367 (november '09) ,, ,, ,, ,, 4.8 .1356 (sept '09) ,, ,, 4.7.986 (april 2006) Download hieronder de laatste versie (is 7 ondanks de iavs5x in de download naam) van deze virus scanner, het betreft de nederlandse versie voor windows. Deze versie is geschikt voor Windows XP, Vista, Win 7 en de meest recente windows 8.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 2MB
Datum vrijdag 21 december 2012 - 13:17:32
Downloads 12304
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden