Downloads

Peazip 4.5

Auteur SourceForge
Gratis inpakken en uitpakken van zip - 7z - pea - tar bestanden kan met deze gratis compressie software.

Peazip

We kennen natuurlijk allemaal Winzip en Winrar. Met voorgenoemde tools maken we ZIP, RAR en andere gecomprimeerde bestanden. Maar deze twee ZIP-tools zijn misschien wel gratis te gebruiken voor het bestanden comprimeren.... maar ze zijn zeker geen Freeware. De ziptool Peazip doet hetzelfde als Winzip en Winrar en is wel echt gratis. Want Pea-zip (niet meer op sourceforge net maar op Google Code), is echt Freeware (open source). En het werkt prima. Het is even wennen misschien aan de interface omdat je winzip of winrar beter kent.... maar moeilijk is Peazip zeker niet. Deze tool pakt de ZIP / Archief bestanden lekker snel uit en ziet er ook leuk uit met een duidelijke status balk, overzichtelijke interface, etc. Daar komt bij dat Peazip, volgens de makers, ook veel beter data kan versleutelen. Dus zoek je een gratis archivering en inpak programma om bestanden te comprimeren? Probeer dan zeker eens Peazip (of in het nederlands: ert-zip - grapje). Je kunt hiermee ook veiliger jouw bestanden inpakken en ze dan ook gelijk te versleutelen en op te slaan in het eigen pea-formaat. Het programma kan daarnaast ook werken met de formaten 7z-, bz2-, gz-, paq/lpaq-, pea-, quad-, tar-, upx-, ace, arj, cab, deb, iso, lha, rar, rpm en zip. Je kunt bestanden inpakken en uitpakken .

Peazip Nederlands

Peazip is al sinds versie 2.9.1 is ook in het Nederlands te gebruiken, dit doe je gewoon door onderstaande installatie te downloaden. De onderstaande download betreft trouwens de meest recente update (version 4.0), de Windows 32 bits versie. Er is echter ook een 64 bits versie (AMD64) van Peazip, een standalone portable versie en enkele versies voor Linux.

Peazip windows 7

Deze inpak en uitpak tool is te gebruiken op diverse platformen zoals op de Apple Mac, Linux / Unix en natuurlijk op Windows. Peazip voor windows is eigenlijk voor alle versies, waaronder zeker ook voor Windows 7, beschikbaar. Wanneer je deze freeware installeert dan plaats de installer ook wat handige opties in het SendTo menu die je dan via verkenner kunt gebruiken. Deze shortlinks staan in C:\Documents and Settings\(username)\SendTo (Windows XP) of in C:\Users\(username)\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\SendTo (in het geval van Windows Vista /of versie 7). Aangenomen natuurlijk dat de C schijf jouw systeem schijf is.

Verwijzingen

Zip utility freeware
zip rar freeware
Tar Zip Freeware
Unzip software freeware
peazip RAR

Vorige versies:
April 2012 - PeaZip 4.5 Januari 2012 - versie 4.4 December 2011 - versie 4.3 November 2011 - versie 4.2 / 4.1 Peazip 4.0 - september 2011 versie 3.9.1 / 3.9.0 - augustus 2011 versie 3.8.0 - juni 2011 versie 3.7.0 - april 2011 versie 3.6.2 en 3.6.1 - februari 2011 versie 3.6 - december 2010

Demo Peazip

Hieronder een demo video van Peazip. Het is niet de beste kwaliteit, zeker het geluid niet, maar je krijgt wel te zien hoe Peazip werkt. Misschien wel full screen afspelen om goed te kunnen zien hoe deze zip tool er uitziet en hoe het ongeveer werkt.

Peazip download

Download de nieuwste Peazip hieronder, Nederlandse 32 bits Windows installatie versie. Wil je liever de 64 bits versie downloaden? Kies dan: Download Peazip 64 bits.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Grootte 6MB
Datum woensdag 11 april 2012 - 19:41:04
Downloads 3657
Sponsoring -
Download
Waardering
0/5 : Niet beoordeeld
 
Aub inloggen om een reactie te geven.
Wanneer je niet bent geregistreerd, kun je je hier aanmelden